looki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jeżeli chodzi o tanie i bardzo wydajne zestawy komputerowe to są już takie na polskim jakże ubogim rynku . Producenci nie żałują sobie czasu na wypisywanie koleinych cyferek . Postanowiłem sprawdzić jak to jest i zacząłem szperać znalazłem stronę która użekła mi swoimi cenami a także dokładnoią opisu www.barwkomp.pl . I zabrałem się do składania wirtualnego kompa ... Od razu pomyślałem AMD to musi być to ! AMD Athlon XP+ (0,13 Audiga B0) jest najlepszym do podkręcania procesorem na świecie więc i płyta również musi być overclockerska no i tania Asus A7S333 Sis745 ma dobre warunki do podkręcania zdałby się system wodnego chłodzenia z CPC starczy nam ten najdroższy :) Karta grafiki tania i b. wydajna Hercules ATI Radeon 8500 LE . Napęd CD-RW Liteon 48462S i monitor 17' AOC 7A+ PŁASKI . Cenowo b.dobry wybór jeżeli nie wierzycie sprawdżcie sami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...