Arczi Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Siemka, znajomy chcialby kupic kompa do 2300zł. Komputer bylby ogólnie do wszystkiego, czasem również do gier. Znajomy chcial miec rowniez karte TV, zeby pozniej ogladac telewizje w kompie. Oczywiscie interesuje mnie sama "skrzynia" bez monitora, glosnikow, drukarki itp. Z gory dzieki, pozdro :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Masz przyklejone zestawy by Sysak u góry. A karta TV - może od Leadteka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja mam Leadtek WinFast 2000 XP Expert (jakość nie zła, jak brał udział w testach Eksperta, to wygrał, dlatego go kupiłem do nowego kompa, a jest przecież tańszy o połowę od nowszych modeli). Jednak i tak polecam nowsze modele tej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...