Skocz do zawartości
KAZIK STASZEWSKI

BIOS W ABICIE KX7-333R

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo dziwne.Poprostu bios ci znika? Ja bym stawial na baterie,ale objaw jest bardzo dziwny,bo kostka trzyma zawartosc nawet po wyjeciu,bateria jest od ustawien i daty.Moze serwis odwiedz,niech ci flash/eproma zmienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DALEM DO SERWISU TRZYMALI 3 TYGODNIE POZNIEJ ODDALI I POWIEDZIELI ZE TO MOJA WINA BO FLASHOWALEM BIOSA-GEJE.PRZYNIOSLEM DO DOMU PODKRECILEM I ZNOWU TO SAMO,POJECHALEM DO KUMPLA SFLASHOWALEM SOBIE NA NOWO I WGRALEM STARSZEGO BIOSA PODKRECILEM I JAK NA RAZIE DZIALA,MOZE TO WINA WERSJI BIOSA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jaja ja miałem to samo !!!!!! tylko że jak płytka wrócił to też pisało "flashowanie biosa" tylko ze mi to robili 4 dni tylko (ma się znajomości ;) ) a teraz mam Athlona 1700 kręconego na 2150 MHZ na biosie B6 i jest ZNACZNIE lepiej niż przed padem płyty ... aha jak mi płyta padłą to poszedł z dymem poprzedni Athlon 1700 (on był 0.15) ciekawe teraz płyta chodzi MEGA STABILNIE !!!!! znacznie lepiej niż PRZED serwisem ... nie wiem co z nią dokładnie robili ale moim zdaniem to nie tylko flashowali bios ... może kość wymienili ... bo coś widzę że zachowuje się o NIEBO lepiej niż przed padem ? ;);P;P

aha tylko ze mam KX7 bez raida

Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jaja ja miałem to samo !!!!!! tylko że jak płytka wrócił to też pisało "flashowanie biosa" tylko ze mi to robili 4 dni tylko (ma się znajomości ;) ) a teraz mam Athlona 1700 kręconego na 2150 MHZ na biosie B6 i jest ZNACZNIE lepiej niż przed padem płyty ... aha jak mi płyta padłą to poszedł z dymem poprzedni Athlon 1700 (on był 0.15) ciekawe teraz płyta chodzi MEGA STABILNIE !!!!! znacznie lepiej niż PRZED serwisem ... nie wiem co z nią dokładnie robili ale moim zdaniem to nie tylko flashowali bios ... może kość wymienili ... bo coś widzę że zachowuje się o NIEBO lepiej niż przed padem ? ;);P;P

aha tylko ze mam KX7 bez raida

Pozdrawiam !

o co chodzi w athlon 0.15????

czyżby był w 0.15um??:)

jak tak to sie troszke pomyliles.

a co do tematu to mój kolega ma ta płyte ale chyba kx7-333(bez R) i ma antka 1700XP 0.18um @2100Xp i chodzi bez problemowo,.........dziwne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...