Zbih Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam serdecznie Problem może mało istotny, ale nie mogę się go pozbyć. Od jakiegoś czasu ciągle na pasku windows jest napis ADRES, nie wiem skąd się wziął i co gorsza jak go usunąć. Jest widoczny zarówno z i bez włączonego windowblinds. Załączam screena z programami działającymi w tle, może po prostu nie widzę tego i świeże oko zobaczy jakiś podejrzany programik. pozdrawiam i czekam na odpowiedź :) ps. za bardzo nie wiedziałem gdzie temat założyć, więc dałem do windowsa .. chyba nie jest to aż taki off-topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 klik prawym myszy na pasek startu => paski narzedzi => i odklikaj "adres". powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbih Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 no to ładne :) tak prostego rozwiązania nie spodziewałem się :) 100krotne dzięki za błyskawiczną i pomocną odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak OT - ale masz Zbih śmietnik w zadaniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbih Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 @YogiCK śmietnik powiadasz :) na pracę systemu nie mogę narzekać, bo działa bardzo sprawnie, ale jeśli masz jakieś propozycję co można niepotrzebnego wywalić to chętnie posłucham rady :) tylko to chyba na pw, bo zaraz jakiś "modek" wpadnie i rzuci oskarżenia o odbieganie od tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) można usunąc wszystko co nie potrzebne i osiągnąć stan równowagi Edytowane 27 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...