kalvin Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Witam, mam dosc dziwny problem zepsul mi sie system i gdy startuje z dvd pojawia mi sie: "Checking boot CD-ROM" noi i na koncu 'Boot CD-ROM Type: Non-Emulation footing" a plyta ktora wlozylem jest botowalna, mam tez 2 naped neca nowego ale w biosie niewidzi go wogule. Jak moge zainstalowac system? lub zaktualizowac bios? Mam tez nagrywarke dvd w acer aspire 1640z ale niewiem jak ja wyciagnac? Edytowane 27 Listopada 2006 przez kalvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Z płytą jest coś nie tak. BTW masz dział Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne, tam powinieneś zadać pytanie. Edytowane 27 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalvin Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Tak sie zastanawiam co do tego zlego cd, bo wszedzie inndziej ono dziala:/ co to wiec innego moze byc? P.S napisalem prosbe do moderatora o zmiane dzialu. Edytowane 27 Listopada 2006 przez kalvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam, mam dosc dziwny problem zepsul mi sie system i gdy startuje z dvd pojawia mi sie: "Checking boot CD-ROM" noi i na koncu 'Boot CD-ROM Type: Non-Emulation footing" a plyta ktora wlozylem jest botowalna, mam tez 2 naped neca nowego ale w biosie niewidzi go wogule. Jak moge zainstalowac system? lub zaktualizowac bios? Mam tez nagrywarke dvd w acer aspire 1640z ale niewiem jak ja wyciagnac? Może byś napisał co ot za laptop, jaki napęd itd.? Jeżeli ktoś będzie miał ochotę Ci pomóc to te informacje będą przydatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...