xacti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Siema. mam taki problem.. posiadam ulozona melodie w guitar pro 5... no i chcial bym ja teraz zapisaz w wav, midi lub cos takiego.. zeby kazdy kto nie ma GP5 mogl posluchac... ale jak to zrobic? jak bym mial mikrofon to byl wzial i jakos to tam zgral przez te rejestrator dzwiekow, ale co zrobic jak go nie mam? :| help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Właczyć mixer stereo i nagrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) yy. a gdzie to jest? :} Juz mam. dzieki. Edytowane 27 Listopada 2006 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...