ietas>> Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Siemanko mam taka prośbe czy możecie mi cos polecic na socket am2?? na calość mam ok 500 zl prosze o konkretne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Athlon 3000+ Orleans & Biostar TForce 4. Powinieneś się zmieścić w cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ale to jest dobre ?? zeby kichy nie bylo za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ale to jest dobre ?? zeby kichy nie bylo za bardzo dobre dobre.. z tanich dobrych mobo polecam Epoxa MF4 w każdej wersji, może być też jakiś asus a8ne jak sprzęt ma być nowy ze sklepu to będziesz miał wybór- albo orleans i tania mobo, albo Sempron i lepsza mobo. Ogólnie ważniejsza jest lepsza mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 dobre dobre.. z tanich dobrych mobo polecam Epoxa MF4 w każdej wersji, może być też jakiś asus a8ne jak sprzęt ma być nowy ze sklepu to będziesz miał wybór- albo orleans i tania mobo, albo Sempron i lepsza mobo. Ogólnie ważniejsza jest lepsza mobo wlasnie a mozesz mi podac taki zestawik ktory TWOIM zdanie bedzie oki do 500 zl?? moze byc na sempronie nie ma problemu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) dobre dobre.. z tanich dobrych mobo polecam Epoxa MF4 w każdej wersji, może być też jakiś asus a8ne jak sprzęt ma być nowy ze sklepu to będziesz miał wybór- albo orleans i tania mobo, albo Sempron i lepsza mobo. Ogólnie ważniejsza jest lepsza mobo EDIT: Oooops pomylilem fora :oops: To wlasnie jak Epox vs MSI vs Abit :?: http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...lowne_Abit_KN9/ Abit 280 zl http://allegro.pl/item144065477__msi_k9n_u...2_w_wa_gw_.html MSI 259 i 2 miechy gwary :mur: Epox eee nawet niewiem gdzie i za ile :P Na allegro jest jeszcze siakis biostar na nf550 ale Vmem 2,1V mi nie odpowiada Znowu dtugi Tforce na GP6100 czy 6150 to mini ATX i po zalozeniu WC na VGA nie wtykne audigy i tunera tv to odpada :mur: Jeszcz jakies inne opcje ? Abit ma Vcpu hmm 1,7V ? Vmem 2,35 - max HTT ? gdzies widzialem 350 MSI ma Vcpu 1,7V ? i mem 2,45? -- ee to jakos malo "rózowo" Epox ??? - nie mam pojecia Ehmm widze ze chyba jutro pol dnia bede czytal XS :E EDIT: Sorki za pisownie... poprawie jutro :P @barylatko sprzedales juz swojego NV8 / za ile :P :?: @pisarz :banana: :gitarzysta: ; mozesz jakos uzasadnic dlaczego Biostar :?: Edytowane 28 Listopada 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 EDIT: Oooops pomylilem fora :oops: To wlasnie jak Epox vs MSI vs Abit :?: http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...lowne_Abit_KN9/ Abit 280 zl http://allegro.pl/item144065477__msi_k9n_u...2_w_wa_gw_.html MSI 259 i 2 miechy gwary :mur: Epox eee nawet niewiem gdzie i za ile :P Na allegro jest jeszcze siakis biostar na nf550 ale Vmem 2,1V mi nie odpowiada Znowu dtugi Tforce na GP6100 czy 6150 to mini ATX i po zalozeniu WC na VGA nie wtykne audigy i tunera tv to odpada :mur: Jeszcz jakies inne opcje ? Abit ma Vcpu hmm 1,7V ? Vmem 2,35 - max HTT ? gdzies widzialem 350 MSI ma Vcpu 1,7V ? i mem 2,45? -- ee to jakos malo "rózowo" Epox ??? - nie mam pojecia Ehmm widze ze chyba jutro pol dnia bede czytal XS :E EDIT: Sorki za pisownie... poprawie jutro :P @barylatko sprzedales juz swojego NV8 / za ile :P :?: @pisarz :lol: chyba zdecyduje sie na tego abita sam mam abita i nie nazekam aten NV8 jeszcze nie poszedl licytacja trwa juz mam 160 od reki kto da wiecej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Athlon 3000+ Orleans & Biostar TForce 4Popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Moze mi ktos cos wiecej napisac o tym biostarze :?: tj. max Vcpu; Vmem i max HTT :?: EDIT: Co do biostara to znalazlem info: Vcpu full wypas ponad 2V :) , Vmem 2,2? - nedzie - sa mody ale to juz nie to, sata 1 minus - sa mody na "ii" ale mobal by byc "seryjnie", podobno nie dzialaja dzielniki pamieci wiec kicha :-| , max HTT roznie ale w granicy 340-400 :lol:, z plusow ro podoba mi sie jeszcze rozplanowanie elementow mobo (za wyjatkiem wtyczki atx) i wyglad Edytowane 28 Listopada 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 a czytanie boli masz temat o niej!! wystarczy poszukac ! :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Przeciez napisalem w "EDIT" to ocb :?: Pozatym tam nie ma nic* tresciwego. *no dobra prawie nic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Różnicy między SATAI a SATAII nie praktycznie żadnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...