quidam Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 pracuję na nx6125 w wersji EK154EA nie narzekam.. dołożyłem ramu, mam w tym momencie 1,5 GB.. zacząłem się zastanawiać czy udało by sie włożyć w niego turiona - najlepiej MT-40;> tylko nie wiem czy jest to fizycznie możliwe - tzn. czy ta płyta jest kompatybilna z tym prockiem, no i tu pojawia sie pierwsze z moich pytań: z jakimi prockami jest kompatybilna płyta mojego lapa? ... a może płyty są dedykowane (po blokowane) do konkretnych procków? mam problem z jeszcze jedną rzeczą, a mianowicie z tv-out. Nie działa;> nie wiem z jakiego kabla mam skorzystać, a raczej z jakiej końcówki z tego co widziałem to s-video jest kilka rodzajów.. w lapie jest taka chyba 7pin z czego drugi rząd ma nierówne odległości między pinami - próbowałem korzystać z przejściówki od radka 8500 i 9550 albo 9660 (kolegi wiec nie wiem) weszły do końca ale sygnału nie było... znaczy na TV... sterowniki pobrane ze strony hp... no i proszę o jakieś sugestie, podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...