Ogór Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ktoś mi sie włamał na konto, nie wiem jakim cudem. I jeszcze napisał ten temat http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=218449 . Czuje sie urazony z tego względu ze dostałem jako takie upomnienie. Prosze coś z tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Jak przekupisz jakiegoś moderatora (np. fotkami kuzynki :lol: ) to pewno sprawdzą IP i w ogóle... Ty taki UK jesteś, to dosyć łatwo ustalić czy faktycznie ktoś się włamał... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 No, IP tamtego posta jest z... UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Mysle ze to mój kuzyn :/ , a pozatym nie wiem bo ostatnio ktos mi sie wlamal na pimpland wiec moze mój kolega, szkoda ze miasta sie nie da sprawdzic a pozatym psp nigdy w rekach nie mialem i ile postów bylo pisanych z tego ip? Edytowane 27 Listopada 2006 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Wygląda ze tylko ten jeden bo nastepne i poprzednie są z twojego ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 wyłącz store-owanie cookie i loguj sie za każdym razem. niestety uciążliwe, ale napewno nikt Ci nie ukradnie ciastek :) Pozdro rodaku emigrancie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A mozna jakiegos mu bana na ip dac? Bo nie chce sobie splamic konta. @djsilence Pozdro @Sarkazz Mam cos lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Gdyby to był moj kuzyn to juz by mial zle u mnie :-P weź na publicznym forum napisac ze sicagnoł? gre z torrentow :mur: no żenua :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Może to ta wredna dziura w FF 2.0 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...