Mardok Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Samo życie może, ale wytłumacz to portfelowi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 UWAGA! Druga czesc naszego dramatopisarza juzs w sprzedazy!! informacji szukamy kilka postow nizej :D POLECAM!h hehehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wielka szkoda, że nie opisałeś wrażeń zapachowych. jak swego czasu zjarałem Athlona 1Ghz ( wtedy kosztował 1400 zeta) wydobył zapach który pamiętam do dziś. Źle zapiąłem radiator i po ok. 20 sekundach poczułem to coś w nosie. I przez chwilę w portfelu... ( ale udało się reklamować). Ech, życie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Cytat Wielka szkoda, że nie opisałeś wrażeń zapachowych. jak swego czasu zjarałem Athlona 1Ghz ( wtedy kosztował 1400 zeta) wydobył zapach który pamiętam do dziś. Źle zapiąłem radiator i po ok. 20 sekundach poczułem to coś w nosie. I przez chwilę w portfelu... ( ale udało się reklamować). Ech, życie.:roll: 1400zl Boze.... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 O zapachu chyba nie muszę pisać bo był naprawdę nie przyjemnnnnnnnnnnnnnnny i dało się w nim wyczuć stratę pieniędzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A nie prosciej jest właczyść ochrone przed spaleniem co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...