dzej Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Jestem totalnym laikiem w tym temacie, tak wiec nie wiem ile moge max przeznaczyc na ten sprzet. Przenacze tyle ile bedzie trzeba ale bez szalenstw ;] Prosze o pomoc :rolleyes: i takie pytanko: czy jak kupie teraz jakis sprzet do WiFi to czy za 2 lata bede mogl odbierac WiMAX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Hmm zależy jak blisko nadajnik. Ale karta sieciowa radiowa ok 80 zł, do tego Yagi HV Gold < - klik.. Zamów z kablem [ zakładka gotowe konektory ] i gotowe. Jak kupisz sprzęt działający na paśmie 2,4Ghz to WiMAX-a nie uruchomisz, czeka cie wymiana wtedy. Edytowane 29 Listopada 2006 przez Shiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja u siebie mam Karte Edimax na chipie rtl8180L starszy model dziala na 11mbps, i antene panelowa duza NETUS. Niema na ten zestaw moznych, najlepsza karta jaka mialem okazje testowac a przewinelo mi sie przez lapki bardzo duzo modeli antena jest tez swietna 18dbi szeroka charakterystyka, swietny sprzet poprostu miodzio, polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...