BorysVasiliev Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Jutro bede mial Palita 7900GS - z jego wygladu mozna odrazu sadzic ze bedzie wył. :) Cos taniego i w miare cichego.Moze ktos ma 7900gs na jakims nie stockowym chlodzeniem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Słyszałem że ten wentyl na Palicie jest cichy ale sam w to nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zależy co kto rozumie pod pojeciem cichy - jak dla mnie w 2d jeszcze moze być ale w 3D już go słychać choc z drugiej strony nawet jest wydajny - 700 na rdzeniu karta poszła bez problemów - na codzień lata na 680 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zależy co kto rozumie pod pojeciem cichy - jak dla mnie w 2d jeszcze moze być ale w 3D już go słychać choc z drugiej strony nawet jest wydajny - 700 na rdzeniu karta poszła bez problemów - na codzień lata na 680 właśnie myslalem nad Galaxy 7900GS ale 100 zł drożej kosztuje - a wiem ze w palicie fajnie rdzen sie kreci ktory daje wiecej niz pamieci... jutro bedzie to zabacze jak wyje. Pewnie jak sie wkurze to wezme pentagrama 70+CU i nie bede sie bawił.Bo on chyba na wsxzytko pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zależy co kto rozumie pod pojeciem cichyCichy to dla mnie byle jaki wiatrak 92-120mm na 5v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLBK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Co do pytania w temacie to moge powiedziec jasno - pasuje HR-03, tylko bez tego sylikonowego shima dostarczonego w zestawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Co do pytania w temacie to moge powiedziec jasno - pasuje HR-03, tylko bez tego sylikonowego shima dostarczonego w zestawieMiało być tanio :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Jutro bede mial Palita 7900GS - z jego wygladu mozna odrazu sadzic ze bedzie wył. :) Cos taniego i w miare cichego.Moze ktos ma 7900gs na jakims nie stockowym chlodzeniem! Na Gainwardzie jest ten sam wentylator, jest cichy w trybie 2D, jezeli taki tryb działania wiatraczka wymusisz dla trybu 3D to bedziesz miał i cisze i dosc dobra temperaturke. EDIT: Zalman na Galaxy jest głosniejszy od Gainwarda w 2D, a tak samo głosny jak Gainward w 3D. W dodatku temperatura na Galaxy i Gainwardzie jest dośc podobna, np. u mnie podczas grania jest to 51-53c na 645MHz. Edytowane 30 Listopada 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...