lejgolas Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam Wszystkich! Jestem nieszczęsnym posiadaczem Internetu(jeżeli tak to mogę nazwać) z kablówki na moim osiedlu - Osiedle Młodych w Toruniu(MSM Toruń). Mam łącze 160 kb/s i chciałbym się przesiąść na szybsze - w okolicach 1Mb/s. Jeżeli ktoś zna jakiegoś dobrego Provider'a to proszę o informacje na jego temat. Byłem zainteresowany Multimedią ale nie jestem w ich zasięgu - dosłownie "o jeden blok za daleko"... :huh: :wink: :mur: Do TPSA także nie mam dostępu - jestem w Tele2. Proszę o jakąkolwiek pomoc(!) Dziękuję z góry! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 www.eth.net.pl lub odezwij sie do mnie na gg 3528222 , siec poniekad mojego tatusia i jego znajomego ;) siec wifi, dzialam na tym od ponad 2 lat i niemarudze dziala swietnie, lacze jak bedzie potrzebne moze byc nawet 10mb ;) dostajez skrzynke mailowa publiczy i wewnetrzny IP i o ile sie niemyle hosting www, nadajniki sa na wiezowcu na kosciuszki, na kosciele przy sw.jozefa Kablowka od naszego kochanego MSM jest tragiczna przynajmniej jak ja mialem i tam gdzie mam z nia stycznosc jest tragiczna mozesz rowniez napisac na maila krzysztof@eth.net.pl lub podjechac na Chelminska 238b musisz mina PoloMarket, bedzie tam taki maly sklepik "NAVIGACJE" tam rowniez mozesz uzyskac wszystkie stosowane Info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...