samhain Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Dokladnie model ASUS P4G8X Deluxe http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4G8X%20Deluxe# czy ktos to ma, uzywal lub slyszal cos o niej? Z gory thx za opinie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja mam i uzywam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja mam i uzywam :)jakie masz max FSB na pamięciach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 w tej chwili takie jak CPU czyli 157MHz, najwiecej jechalem na 175MHz na P4 2,4GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...