Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam, Otóz mam dziwny problem, na płycie Abit nf7s płyta nie wstaje bez restartu biosu, piszczy pc speaker, pomaga tylko restart biosu. Zmieniałem pamięc na inny itd. Rdzeń procesora jest ukruszony i to całkiem mocno, jak myslicie może to być winą? Z góry dziękuję za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 powiedz jeszcze 'co piszczy' speaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Sam nie wiem ;) bo sprzęt u mnie nie jest tylko u kumpla, co może piszczeć? ram albo grafika? pamięta co jak "piszczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 bardzo mozliwe ze winny jest ukruszony procek, ale dziwne jest to ze rada na to jest restart biosu. jak masz mozliwosc to sprawdz jeszcze baterie miernikiem albo wloz nowa. czy po restarcie biosu ustawia cos w nim, czy to jest tylko po to zeby komp wstal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Z tego co mi mówił, to bez resetu ibosu komp nie wstaje, pc speaker piszczy. Zmieniał ramy na inne i to samo, może kontroler pamięci jest uszkodzony przez ukruszenie? jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 procek winny jest temu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) procek winny jest temu ;] Dżedaj dobra mówić, on wiedzieć co winą tego jest... piszczy pc speaker, <<== nieprawda ... nie piszczałem w niczyjej budzie :P, a teraz na poważnie .... uwalony proc na to bym stawiał ... w sumie miałem jazdę z rozładowaną bateryjką ale nigdy takiego czegoś :| EDIT: załatw sobie książkę do płyty albo w pdf'ie może i sprawdź co oznacza kod piszczenia .. Edytowane 28 Listopada 2006 przez PC_Speaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 tutaj masz co mówi komp jak piszczy ;) http://www.kompz.org/artykuly/sprzet_co-mo...po-uruchomieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Jak by procek był uszkodzony to prawdopodobnie komp by wogóle nie piszczał. Edytowane 30 Listopada 2006 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...