Bulizzor Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Siema Krótko. Czy da się coś zrobić by każdy link na jakiego klikne np. przesłany przez gg lub mailem otwierał mi sie tylko w operze? Wkurza mnie jak sie otwiera w IE. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Panel Sterowania>Dodaj usuń programy>Określ dostęp do programów... (po lewej)>Niestandardowa Poustawiaj, tak, żeby nie korzystało z IE. Powinno pomóc. No i żeby Opera była jako domyślna. Edytowane 28 Listopada 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 niestety nie pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 niestety nie pomogło...U mnie wystarczyło ustawić Operę jako domyślną przeglądarkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 szkoda ze u mnie to nie wystarcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...