Przemas_85 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 outpost dzialal kilka tygodni a dzis od rana nie chce sie uruchomic do konca, natomiast wykorzystuje mi 100% procka;/ nie moge go usunac, odinstalowac, wylaczyc spod autostartu ani wylaczyc w windowsie... czy moge jakos go wylaczyc albo usunac czy konieczny jest format??? probowalem juz szklarza, probowalem easy uninstaller i nic nie pomoglo, spod dosu nie wiem czy mozna wejsc do program files a jesli tak to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 A próbowałeś odinstalować go w trybie awaryjnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 A próbowałeś odinstalować go w trybie awaryjnym? a ja tu mozdzylem jak szalony i chcialem formata robic:) dzieki, nalezy ci sie dobry browar:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...