Dziuby Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Ja zassać filmik z tej stronki na HDD. Myślałem że wystarczy pobrać całą stronę np. WebCopier Pro i po kłopocie, ale nic z tego http://www.filmiki.jeja.pl/iluzjonistka.php Edytowane 29 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Znaczy, źle skonfigurowany program do ściągania? A nie jest żadnen program dodatkowy potrzebny. Wszystko, co oglądasz w przeglądarce, jest na dysku w odpowiednim katalogu (cache) - ten pliczek swf tyż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadayoshi Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja proponuje Firefox'a + odpowiednia wtyczke (Download Embedded, VideoDownloader, Fast Video Download...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Program SNAGIT banalny prosty i CZYNI CUDA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Program SNAGIT banalny prosty i CZYNI CUDA!!!.......i do tego jeszcze jest płatny. Nie lepiej jest wejść na stronę http://video.qooqle.jp/dl/ a następnie podać adres pod którym kryje się nasz filmik i zapisać na dysku ?? -Edit- Powyższy link działa tylko z filmikami z Youtube, jak znajdę to umieszczę link działający z większością takich serwisów. Edytowane 30 Listopada 2006 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Znaczy, źle skonfigurowany program do ściągania? jest na dysku w odpowiednim katalogu (cache) święta racja ;) tylko bez rozszerzenia i nieregularną nazwą, sugeruj się wielkościami plików a na pewno znajdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=79387 Poza tym szukajka na forum nie gryzie - pełno było tego typu tematów na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 święta racja ;) tylko bez rozszerzenia i nieregularną nazwą, sugeruj się wielkościami plików a na pewno znajdziesz ;)Dziwne, u mnie zawsze są pliki z rozszerzeniami - chyba mam jakąś uszkodzoną przeglądarkę? Nie ma to jak doradzać kilo zbędnego softu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...