FreeRunner Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Znalazłem na allegro tego pada, cena jest bardzo niska, pad jest bezprzewodowy i co najważniejsze dla mnie to można go podłączyć do PS2 i XBOXa, bo na tych pudełkach mam zamiar grać. http://www.allegro.pl/item144976606_bezprz...x_gwar_6m_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Byłem u znajomego który kupił sobie właśnie tego pada, po około 1 godzinie zabawy Fifa07, NFSU Kupiłem! Jutro, po jutrze przyjdzie. 1 wrażenie było bardzo pozytywne 29zł i jeszcze bezprzewodowy, najwyżej wady wyjdą w praniu (chociaż bym nie chciał). Uwaga niektórzy przegnają z ceną wysyłki. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez k@li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Boshe, co za tandeta... <_< I jeszcze wbudowany akumulator zamiast baterii. Ile to ma analogow? Na zdjeciu wyglada, jakby mial tylko lewy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Prawy też jest, tylko że bez "drążka" sama "kuleczka" i nawet wygodna , powtarzam pierwsze wrażenie było pozytywne i mam nadzieje że takie zostanie! he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jak to mowia, wszystko wyjdzie w praniu. Osobiscie bym nie kupil nawet przewodowego pada za 30zl, a co dopiero bezprzewodowy... Podstawowa wada jest IMO wbudowany akumulator - jako, ze za 30zl cudow nie ma, to szybko moze sie okazac, ze pada mamy jednak przewodowego, z ta roznica, ze przewod zamiast do konsoli idzie do 230V ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiece może czy oryginalny bezprzewodowy pad od xbox360 działa z pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...