chybaty Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam. Poszukuje zamiennika dla mojej płyty głównej. Posiadam ASRocka K7S8X [chyba najgorsza płyta jaka wyszła z firmy ASR] więc płyta będzie musiała obsługiwać Athlona 2k+ TB [i żeby można było go grubo wykręcić na tej płycie]. Do tego jeszcze 2X512/400 NoName, a grafika to Radek 5500XT. Potrzebuje jeszcze zasilacz, bo polska myśl techniczna o mocy 350 nie radzi obie nawet z diodami na obudowie. Płyta ma być w rozsądnej cenie najlepiej coś około 150 złotych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Abit NF-7, Epox 8rda+. Może gdzieś znajdziesz w tej cenie. Zasilacz fortron 350/400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Rozsadnie bylo by sprzedac CPU + MOBO i kupic cos na 754 za ~250 zl, dobre mobo typu Abit NF7 czasmi sa w troche "nienormalnych" cenach tzn. bywa tak ze socket A jest drozszy od 754. Jak juz sie uparles koniecznie na plyte socketa A to szukaj Abita/Epoxa/DFI na NF2 ewentualnie moze byc jeszcze Soltek, FIC,Asus... Co do zasilacza to Forton 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 szukaj czegos na nf2 ale najlepszym wyjsciem bylo by sprzedac swoje mobo + proc i kupic cos na s754 lub 939 co do zasilacza jakiegos fortona 350/400w z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Mogę polecić tego solteka, co ja mam, ale koniecznie szukaj wersji z SATA, bo ja to zignorowałem i dysk musiałem kupić pod ATA... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...