MariuszDW Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 No wygląda ok. Nie bardzo wiem co tu wymyślić. KIS powinien przejść ten test bez żadnych dodatkowcyh zabiegów. Może spróbuj wokonać naprawę instalacji (Dodaj lub usuń programy). Tylko wywal narazie to kerio i wyłącz zaporę windowsa. Albo wal do supportu. Oni szyko odpowiadają. Jak byś znalazł wyjaśnienie, to napisz tutaj dla społeczności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Pomogło odinstalowanie i zainstalowanie ponowne programu. Pytanie co było przyczyna ? Po instalacij Na poczatku tryb uczeń i wszystko chodzi, nawet ten test przechodzi na zielono. Przestawiłem na Wysoki Poziom bezpieczenstwa, ale www niechodza:/, wiec na tryb uczen, odświerzam www, i sie pyta czy proces Generic Host Process ... cos tam dalej z nazwa moze sie połonczyc to klikam ze akceptuj i zapamietaj regułe, i www chodza a ja przełanczam na wysokie bezpieczenstwo. WWW z dodanym tym pozwoleniem pieknie chodza sprawdzam tym testem i lipa wszystko niebeieskie. Próbuje go znalesc wyłonczyć, niby znalazłem ale lipa. Nastepna reinstalka pomogła tylko po nastepnej na wysokim stopniu bezpieczenstwa www smigało bezproblemowo, a wczesniej nie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...