warn Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 panowie doradźcie gdie mozna dostac szybkozłączki mocowane do tylnej ściany abudowy z zaworem lub bez byle tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Czytałem 10 razy twój tekst i nie mogę do końca zrozumieć .... Wytłumacz to jeszcze raz powoli EDIT: Bibus Menos Edytowane 29 Listopada 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Też nie bardzo wiem o co chodzi :blink: Możesz tutaj sprobować... ZORIN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 panowie chodzi o coś co przykręcę do tyłu obudowy (tylniej blachy) i w razie gdy szarpne chłodnica bądź pompą znadującą sie poza obudową to nie szarpne blokiem tylko tylną ścianą komputera do której będzie przymocowany kawałek rurki. Tylko nie wiem gdzie to kupić a nawet jak sie to nazywa "/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 chodzi pewnie o cos takiego http://mcs.pc.pl/produkt777.html :) sam szukam jakiejs tanszej alternatywy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) chyba wiem o co Ci chodzi. zdaje sie ze Aerial ma cos takiego. Warn to nie bedzie takie proste mi sie wydaje, musialbys kupic 4 krocce/zlaczki, kawalek pleksy czy innego materialu i wywiercic dwa rownolegle otwory, nagwintowac je pod te krocce. dopiero wtedy przymocowac ten kawalek pleksy do obudowy tak zeby dwa krocce byly na zewnatrz, a dwa w srodku ubudowy. z tego co ja zrozumialem to chodzi o przelotke z kroccow w sciance obudowy (zew<->wew) tak to wyglada u Aerial'a: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...ost&id=8184 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...ost&id=8185 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...ost&id=8172 Edytowane 29 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 CarsonPoland dokładnie o coś takiego jak pokazałeś na fotkach mi chodzi ale opartego na szybkozłączkach hmm i jedyne co mi przychodzi do głowy to dwie metalowe złączki (ktoś wie gdzie można tonio kupic? 12 i 10) i wizyta u gości aktóry spawa karoserie somochodów wspawa mi to prostopadle w blache którą przykrece do budy chyba ze macie lepsze pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Udaj sie pod adres, ktory wskazal Copper W wyszukiwarce wpisz slowo "grodziowa" i wybierz cos dla siebie. Edytowane 29 Listopada 2006 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ok teraz juz wiem czego szukam dzięki wielkie moze na allegro to znajade a jak nie to zlece komuś wystawić, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A przypadkiem moze sie ktos orientuje czy takie szybkozlaczki grodziowe skrecane 8/10 mozna dostac na slasku (katowice, tychy, zabrze, gliwice)? bo chcialbym sobie taka najpierw zobaczyc i "pomacac" zanim zrobie sobie grodz z pleksi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...