zajec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 witam , juz mnie cholera bierze od przerzucania tych kabli i glowienia sie nad podlaczeniem tej wrednej karty do tv. karta ma wyjscie VIVO (osiem wtykow) nie S-Video, wiec jak ja mam podlaczyc do TV? do zestawy wchodza kable S-Video (tV ma takie wejscie), kabelek ViVo i rozgaleznik, ktorego znaczenia nie moge rozgryzc( najprawdopodobniej cos do hdtv) tylko jego koncowka pasuje do wyjscia karty graficznej a konczy sie on 3 krotkimi kabelkami w 3 kolorach... Prosze o pomoc, co jeszcze musze dokupic aby wreszcie podlaczenie stalo sie wykonalne? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Jak masz tv hd to chyba potrzebujesz kabla z 3 czinczami do tych wlasnie kolorowych kabelkow. Jesli normalny tv to wpinasz to 8 pinowe do karty i jak z tylu tv wystaje czincz to czincz a jak euro to euro. Ja mam normalny tv i podpinam sie czinczem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Jeśli nie masz telewizora HDTV, to "trójkolorowy trój-kabelek" zostawiasz w spokoju. Na fotce jest rozpakowany ten, który ci się przyda. Dwie końcówki to wyjścia, dwie - wejścia. Do wyboru, S-video lub kompozyt. "Kierunki" powinny być wytłoczone na wtyczkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Jeśli nie masz telewizora HDTV, to "trójkolorowy trój-kabelek" zostawiasz w spokoju. Na fotce jest rozpakowany ten, który ci się przyda. Dwie końcówki to wyjścia, dwie - wejścia. Do wyboru, S-video lub kompozyt. "Kierunki" powinny być wytłoczone na wtyczkach. nie cytujemy obrazków //narcyz znaczy koncowke tego kabelka wpinam w karte, a pod jeden z zoltyvh zalaczam s- Video, nastepnie tv i juz? A i b. wazne pytanie czy ten kabel ktory opisujesz ma wejscie 9 pinowe bo tylko takie pasuje do karty... Edytowane 30 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Tak, to jest kabel vivo. Był u mnie w komplecie. Reszty trochę nie załapałeś. Masz 2 żółte (kompozyt) in/out i dwa czarne (s-video) in/out. Masz dwa rodzaje, żeby był wybór - co ci pasuje do odbiornika. Musisz jedynie uważać na "kierunek" sygnału. Edytowane 30 Listopada 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Tak, to jest kabel vivo. Był u mnie w komplecie. Reszty trochę nie załapałeś. Masz 2 żółte (kompozyt) in/out i dwa czarne (s-video) in/out. Masz dwa rodzaje, żeby był wybór - co ci pasuje do odbiornika. Musisz jedynie uważać na "kierunek" sygnału. ok, dzieki i przepraszam za zawracanie glowy :wink: , ale czasami mam wrazenie, ze producenci sprzetu utrudniaja sobie i nam zycie... dzieki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...