Ardeni Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Qmpel prosił bym zapytał sie fachowców (sam nie chciałem doradzać, nie lubię tego robić) Ma do wydania 2,5 tys, a potrzebuje : -procesor (AMD 2rdzeniowy) -mobo jakieś -Grafika (GF chciał) -z giga lub 2 ramu minimum (ddr2) TO chyba tyle, dysk i napędy są a buda i tak będzie nowa jak i zasilacz Więc drodzy Panowie możecie coś doradzić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A nie lepiej na C2D? 1. Płyta Asus p5b 2. C2D E6300 box 3. GF 7600GS Galaxy 4. 2GB Goodram 667. Całość około 2370zł. Te 130zł możnaby do wersji delux asusa dołożyć jak trzeba lub na coś innego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Też mu mówiłem aby c2d ale qmpel chce athlona... Tak czy inaczej, thx Gyc za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Wytłumacz mu że za tą kasę dzisiaj dużo lepszy będzie zestaw na Intelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 W prolinie dostaniesz 2gb ddr2 za 720zł tak więc starczy Ci na 79gs jakieś nawet, c2d wypada najlepiej jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 W prolinie dostaniesz 2gb ddr2 za 720zł tak więc starczy Ci na 79gs jakieś nawet, c2d wypada najlepiej jednakW apollo te goodramy co podałem wyżej za 689zł ;-) Sam brałem u nich i mogę polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 no poradz koledze ze c2d za ta kwote bedzie duzo duzo lepszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Powiedz, że specjaliści tak radzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Powiedz, że specjaliści tak radzą :P [OT] sorka .. :wink: no powiedz ze specjalnisci tak radza i ze oni wiedza najlepiej :lol2: :lol2: fachowcy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Najlepiej będzie jak kolega poczeka do nowego roku... na przełomie stycznia/lutego ceny znacznie spadną. W tej chwili nie jest aż tak drogo pomijając RAM, ale tylko z tego względu, że złotówka jest mocna i dolar dostaje po tyłku. Myślę, że będzie jeszcze taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Thx wszystkim za odpowiedzi, wiedziałem ze na Was można liczyć ;) pogadam jutro z tym amd-manem... teraz moje zdanie ma przynajmniej poparcie jakieś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...