Skocz do zawartości
basik

Geforce 6600 Pcie - Warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialem zmienic mojego leciwego Gf MX na cos odrobine lepszego. Nie jestem zapalonym graczem, gram wrecz malo. Czy warto za cos takiego dac 179zl ? http://allegro.pl/item144778709_leadtek_gf..._gwar_odss.html

Gosc nie podal zadnych danych na temat zainstalowanych pamieci. Nie wiadomo nawet jaka jest szerokosc szyny. Mam do wydania jakies 180zl.

Nie zalezy mi na super hiper efektach.

Karta bedzie dzialac z wykreconym A64 ze stopki.

Jesli nie to, to co innego polecacie w tej cenie ? Wiem ze mam mala kupke, ale wole wydac na cos innego niz na grafe :)

Edytowane przez basik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem. Do kwoty, którą podałeś to dobra karta ten 6600, ale znalazłem coś takiego - http://allegro.pl/item144136961_geforce_66..._pci_e_box.html

6600 na PCIe będzie lepszy od X700 w tej samej cenie.

Ja próbowałbym wylicytować jakieś 6600 GT, nieraz chodzą po 200 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dziwne, więc jak to możliwe, żeby tyle robiła marków??? :/

Paint albo coś podobnego.

Po za tym nie powiedziałeś co za złącze masz w owym kompie, mx jest na agp a szukasz karty na pci-e. Chyba że masz asrocka dual sataII. IMO 6600 nie jest zła. Ale ta co podałeś jakaś dziwna, tylko tyle kostek ma?? :blink:

EDIT: Miałem na myśli wałek pisząc o paincie ;]

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież tam nawet nie ma screena. Po co od razu paint...

EDIT: A ja mówię, że nie ma screenów z 3DMarka, więc wystarczy napisać jakąś wartość i tyle, paint niepotrzebny... Chyba czas kliknąć w link do aukcji i ją zobaczyć :lol2:

Edytowane przez Mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem. Do kwoty, którą podałeś to dobra karta ten 6600, ale znalazłem coś takiego - http://allegro.pl/item144136961_geforce_66..._pci_e_box.html

6600 na PCIe będzie lepszy od X700 w tej samej cenie.

Ja próbowałbym wylicytować jakieś 6600 GT, nieraz chodzą po 200 zł.

jak wogóle na coś dokładać to na 7300GT - imho za 270 GALAXy 1,4ns kupisz :-P

a co do 6600GT to normalna cena to właśnie do 180zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po za tym nie powiedziałeś co za złącze masz w owym kompie, mx jest na agp a szukasz karty na pci-e. Chyba że masz asrocka dual sataII. IMO 6600 nie jest zła. Ale ta co podałeś jakaś dziwna, tylko tyle kostek ma?? :blink:

Dokladnie, dysponuje dual vsta. Dlatego szukam cos na PCIe. Widze, ze do ceny ktora podalem nic sensownego chyba nie dostane, ale nia mam zamiaru zbytnio dokladac do grafiki. Aukcja ktora podalem na samym poczatku tez mi sie nie podoba z racji, ze nie ma nic napisane o pamieciach.

Ehh bida.

Edytowane przez basik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi