vENiZE Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Witam Czy ktoś wiedziałby jak sobie poradzić ze zwiechą Motorstorm podczas ściągania nowej łatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Kurde, kupilem sobie dzisiaj za 40 zł MotorStorma i... kurde! ta gra jest naprawde miodna! Fajnie wygladaja te otwarte przestrzenie i 15 pojazdów na raz. Robi to wrazenie! Walka, ciagla walka. Do tego gra jest trudna - nie wybacza błedów tak łatwo. Muza świetna! W ruchu ta gra wyglada naprawde niezle jak na gre z przed dwóch lat. Gorzej na pausie gdy szczegoly ogladamy, ale i tak jest wg mnie swietnie. I ten syndrom jeszcze jednego wyscigu. Naprawde chce sie grac. Boje sie online ze mnie wciagnie ;d 40 zł za taka gre - jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 ...Boje sie online ze mnie wciagnie ;d ...Nie ma się co bać. Wciągnie i tyle. Rzadko mam podłączoną konsolę do neta, ale to jest jeden z powodów dla których nie sprzedałem MS, jak zrobiłem z Ressistance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...