nrl Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Może mi ktos powiedzieć dlaczego Norton PartitionMagic 8.0 pokazuje mi że dyski są BAD. partycje były robione za pomocą instalatora windows xp sp2 (również dysk pierwszy był robiony za pomocą windowsa xp sp2). oczywiście wszystko jest ok (partycje itp.). tylko dziwi mnie ten BAD i brak podzielonego dysku na partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 też mi wczoraj tak wyrzucał PM8 :| jedyne wyjscie użyć innego programiku np. acronis partition manager - u mnie pomogło i wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 PM jest wspaniały, od zawsze wyswietlal błędy tam gdzie ich nie było i przy uzyciu dodawał nowe... Poza oprogramowaniem Acronis moge polecic jeszcze http://www.paragon-software.com/products.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 też mi wczoraj tak wyrzucał PM8 :| jedyne wyjscie użyć innego programiku np. acronis partition manager - u mnie pomogło i wszystko jest ok. acronis działa u mnie dobrze tylko zastanawia mnie dlaczego PM pokazuje taki krzak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 acronis działa u mnie dobrze tylko zastanawia mnie dlaczego PM pokazuje taki krzak :Dbo ktoś się nie popisał jak go pisał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 bo ktoś się nie popisał jak go pisał :D chyba, że tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 wersja Pm 8.05 nie posiada tego buga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 wersja Pm 8.05 nie posiada tego bugaale pewnie posiada wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...