pajacyk Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 millor=niepoprawny optymista :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 leeeeee :lol: to co ja mam powiedziec o swoim kompie :?: :lol:Spojrz na moj config i przestan plakac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 uwazam ze programisci ida na latwizne olewajac ludzi z slabym sprzetem - wiekszosc gier ktore dzisiaj maja potezne wymagania tak naprawde poszlo by spokojnie na celku 633 czy slabym duronie i 128 megach ramu ale wszyscy maja to w [gluteus maximus] bo przeciez kazdy kto chce grac moze poleciec do sklepu i kupic sobie jakis wypasiony sprzecik Wszystko to sprawa optymalizacji kodu i pisania gier od podstaw a nie kozystania z gotowcow - Przyklad heroes IV nie wiem moze mam z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wersje ale po 2 - 3 godzinach grania ta gra zaczyna mi sie mulic a mam 256 meksoow ramu A co do dooma to oni przesadzaja - napedzaja rynek a potem sie kaze ze gra podzie na starym gf2mx z celkiem 633 w low detail a na gf3 to bedzie sie mozna pokusic nawet o high Bylo juz tak wielokronie - q3arena - trzeba miec gf zeby pograc a ja na swojej tnt2 m64 wyciagam ponad 50 fps w800x600x16 i w ustawieniach na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 u mnie na LOW-details chociaż się odpali ??? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 tak naprawdę nie napisali dokładnie o co chodziło z tymi max detalami. nie było wprost że skakało a poza tym to R300 to prototyp Doom3 to beta więc nie ma co się śpieszyć ze sprzętem bo chcą z ludzi wyciągnąć kasę a nie wierzę że ta gra będzie miała takie chore wymagania w wersji ostatecznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 uwazam ze programisci ida na latwizne olewajac ludzi z slabym sprzetem - wiekszosc gier ktore dzisiaj maja potezne wymagania tak naprawde poszlo by spokojnie na celku 633 czy slabym duronie i 128 megach ramu ale wszyscy maja to w [gluteus maximus] bo przeciez kazdy kto chce grac moze poleciec do sklepu i kupic sobie jakis wypasiony sprzecik Wszystko to sprawa optymalizacji kodu i pisania gier od podstaw a nie kozystania z gotowcow - Przyklad heroes IV nie wiem moze mam z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wersje ale po 2 - 3 godzinach grania ta gra zaczyna mi sie mulic a mam 256 meksoow ramu A co do dooma to oni przesadzaja - napedzaja rynek a potem sie kaze ze gra podzie na starym gf2mx z celkiem 633 w low detail a na gf3 to bedzie sie mozna pokusic nawet o high Bylo juz tak wielokronie - q3arena - trzeba miec gf zeby pograc a ja na swojej tnt2 m64 wyciagam ponad 50 fps w800x600x16 i w ustawieniach na maxa ja przy tych samych ustawieniach 800x600x16 reszta na max na P2 350@466 VooDoo3 120@160 miałem 60FPS w demo001(timedemo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 u mnie na LOW-details chociaż się odpali ??? :oops:niestety nie bo ta gra bedzie WYMAGALA pixel shadera!!! ponizej GF3 i Radeon 8500 mozesz zapomniec , chociaz pewnie i one wystarcza najwyzej do gry w niskiej rozdzialce i w niskich detalach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...