oldskul Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Mama hobbystycznie, maszyna powinna dobrze jeans szyć 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 No właśnie, wszędzie piszą, że maszyny, co wymieniłam, szyją średnio grube materiały (sztruks i takie tam), jeans jest jednak trochę grubszy... (Oftopicznie - moja stara maszyna dała radę nawet skórze, hehe) Przejrzałam dalej kategorię i już Izabella radzi sobie z grubszymi materiałami, ale jest odpowiednio droższa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Co do prezentu, który chciałem kupić - kolczyki juz mam, w czwartek ide po bielizne, potem pozostanie mi mieć nadzieje ze wszystko sie spodoba. No i jeszcze trzeba gdzieś stolik na kolacje zarezerwować, ale na to na szczęście mam jeszcze czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ziom, pokaż te kolczyki i bielizne. Ostatnio troszke sie tego nakupowałem. Polecam intymna.pl. Maja ciekawa opcje "prezent". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Zdjecie kolczyków dam dzisiaj, jak ze szkoły wróce, bielizne musze najpierw kupić ^^ (czyli gdzieś w czwartek) EDIT Zdjęcie kolczyka, drugi jest taki sam wiec sobie darowałem jego fotografowanie. Zdjecie zrobione na szybko. Edytowane 19 Marca 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 To wkręt, nie? Jakie tam kolory są, bo słabo widzę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Mały update zdjecia, tak to zapiecie na wkręt. Kolo to złoto + białe złoto, do tego cyrkonie czy cos w ten deseń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Szalejesz ;] Mam nadzieje ze porzadany efekt zostanie osiagniety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Szalejesz ;] Mam nadzieje ze porzadany efekt zostanie osiagniety ;]Tyle sie meczyc dla tych kilkunastu minut rozkoszy 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 z gra wstepna to moze byc kilkadziesiat minut 8O w sumie na temat kolczyka nie ma co sie wypowiadac bo by musial dac zdjecie jak sie prezentuje na partnerce, ale same checi gratki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Boze, pobłogosłąw mój chromosom Y... 3 godziny latałem po sklepach żeby dostać, bielizne w odpowiednim rozmiarze, w końcu znalazłem... w JEDNYM sklepie, ale oczywiscie nie kompelt. Na szczęście pani ekspedientka była bardzo pomocna i pomogła dobrać do siebie osobne częsci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Wybranka ucieka w skrajność rozmiarów? Huh, ciekawe w którą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Wybranka ucieka w skrajność rozmiarów? Huh, ciekawe w którą ;]Gdyby miała 75C, 80C itp. to byłoby wszystko ok bo tego jest od groma, ale nieeeee, ma 70C i szukaj sobie teraz... bo oczywiscie w sklepie mi powiedziano że 70C i 75C to kompletnie różne rozmiary i nie pasuja, a ja że noob w tej dzidzinie to uwierzyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Pogratulowac [; Ale powiem CI ze nie mialem problemow z tym rozmiarem ;] Kwestia firmy w jakiej szukales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 http://www.e-dolcevita.pl/go/_info/?id=333...d2e8de9565fc2d3 Ja problemów z 70C nie widze 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Gdybym kupował jej gorset to pewnie bym skorzystał z tej promocji, ale chodziło o biustonosz i majtki, zreszta i tak juz kupiłem. Fajne były komplety do dostania, szkoda tylko że ona nie lubi stringów, ale cóż, jak wspomniałem, ekspedientka pomogła wybrać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Nie wiem jak u Was ale jak wejde do takiego sklepu lub na strone to nie moge sie oprzeć i kupuje po 2-3 zestawy od razu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Ta, pokusa jest wielka, szczególnie jak człowiek nie moze sie na jeden konkretny komplet zdecydować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 halo halo W piątek kumpel ma urodziny. Prezencik dla niego ejst prosty, zielony johnnie. Problem jest taki że dzień później czyli w połowie imprezy ma urodizny jego dziewczyna, a moja dobra koleżanka (kończy 19). Jakiś pomysł co jej kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zależy ile masz kasy 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Padło na kubusia puchatka w wersji xxl 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Allegro ma jeszcze swój konfigurator doboru prezentów -> http://prezenty.allegro.pl/ Najlepiej jak by każdy miał swoją chcelistę, to by problemu nie było.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hej, Podepnę się tutaj i mam nadzieję, że poratujecie 8O. Został mi zaledwie tydzień do świąt i nie mam jeszcze prezentów dla rodziny (a w zasadzie dla mamy i siostry, bo ojcu daję GPS-a, którego dostałem i będzie się cieszył, musi 8O). I teraz tak, budżet na to (dwa prezenty) jest ograniczony. Chciałbym zamknąć wszystko w kwocie 600 zł (maksymalnie 700, ale - wiadomo - im mniej, tym lepiej dla mnie). Obstawiam: 1. Odtwarzacz MP3 SanDisk Sansa Clip 2GB (149 zł w Agito) dla siostry 2. Ramka cyfrowa Genius DPF-T805 dla mamy (ok. 400 zł na Ceneo wychodzi) A pytanie jest takie czy dobrze iść w elektronikę użytkową? Czy może lepiej zainwestować np. w jakieś kolczyki, naszyjnik, etc.? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi! Zamówienia chciałbym dokonać już w piątek... Pzdr twec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) A pytanie jest takie czy dobrze iść w elektronikę użytkową? Czy może lepiej zainwestować np. w jakieś kolczyki, naszyjnik, etc.?Eletronika dla mamy/siostry to dobry pomysl, oczywiscie jezeli siostra lubi sluchac muzyki (ramka to pewniak, na pewno sie spodoba). Bizuteria to raczej prezent dla dziewczyny 8O Edytowane 16 Grudnia 2009 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 U mnie rodzice sprawią sobie boxset "25 lat listy przebojów Trójki" i jakąś ładną mikrowieżę (najprawdopodobniej jakaś Hitachi "retrostyle"). W planach była jeszcze jakaś budżetowa lustrzanka, ale doszliśmy jednogłośnie do wniosku, że szkoda kasy, na coś co byłoby używane raz na pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ile kosztuje ten BOX przebojów? Jest ładny? To też mógłby być genialny prezent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tutaj są fotki: http://www.allegro.pl/item856321349_25_lat...ota_trojka.html Tutaj Kup Teraz 8O http://www.allegro.pl/item854751424_25_lat...losc_folia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tylko to używane... Myślałem, że nówki gdzieś można kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jeszcze tutaj jest ciekawy zestaw: http://www.allegro.pl/item850042456_12_cd_...ki_prezent.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kupiłem w końcu to o czym myślałem 8O. Ew. jutro dokupię jeszcze jakieś bonusy. Dzięki za wszystkie odpowiedzi 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...