Gość geek22 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Hej Jakie prezenty aktualnie daje się na 18 urodziny? Bo szczerze powiedziawszy na ostatniej 18stce byłem jakieś 4 lata temu i nie wiem jak jest teraz. Wtedy się składaliśmy na jeden prezent. Na aktualnej imprezie o żadnych składkach nie słyszałem tak więc pewnie trzeba będzie samodzielnie kupic jakiś prezent.... Co sądzicie o zaprojektowaniu koszulki? www.megakoszulki.pl Edytowane 22 Września 2017 przez geek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedHP Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 A to osiemnastka dziewczyny czy chłopaka? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantbelieve Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 uwielbiam te pytania - komu, czym sie ta osoba interesuje, co lubi... takie to abstrakcyjne pytanie "co dac w prezencie". ale tak na marginesie - najbardziej uniwersalne to sa abonamenty albo certyfikaty na jakies rodzaje rozrywki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HighIT Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Zdziwiona jestem, że jeszce nikt nie podsunął jakiegoś pomysłu z biżuterią, która zawsze, ale to zawsze się sprawdza. Co powiesz może na taki naszyjnik https://www.beller.pl/naszyjniki/126-classic-zloty-naszyjnik-n-12.html? Skromny, ale ładnie się prezentujący. Nie raz uda sięgo dopasować do każdej suienki lub kreacji. Myślę, że to strzał w dziesiątkę XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Bo to zyeby z reklamami sklepików są utylizowani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 34 minuty temu, risk napisał: Niektórzy robia sobie bardzo drogie prezenty. My wychodzimy z dziewczyna z założenia,ze nie ma sensu sobie kupować takich drogich rzeczy ponieważ coś takiego lepiej jest kupować sobie jednak samodzielnie. Dajemy sobie na rożne okazje jakieś pierdoły. Czy po prostu organizujemy sobie wyjście do kina czy do jakiejs knajpy aby dobrze zjeśc. W ilu tematach będziesz jeszcze tak bezsensownie nabijał posty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 29 minut temu, Tomekwck napisał: Zbliżają sie Walentynki. I u mnie będzie raczej standardowo Zamierzam zamówić dla mojej dziewczyny kwiaty w kwiaciarni Poza tym idziemy razem do restauracji na kolację. Ile jeszcze takich idiotycznych postów walniesz? Próbujesz podnieść sobie reputacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Tragedia ile syfu na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...