Skocz do zawartości
ryba

Tasma Izolacyjna W Plynie

Rekomendowane odpowiedzi

Zbyt duzo nie ma co sie rozpisywac:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pierwsze uzycie i wrazenie calkiem mile, gdyby nie to ze trzeba czekac 4 godziny na to az wyschnie :mur: za jakis czas podziele sie wrazeniami jak to sie spelnia w trudniejszych warunkach.

Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bachus miał mobo tym ofajdane, spełniało swoja role idealnie, niestety kłopotliwe przy usuwaniu.

to musial cos spaprac, to sie usowa wrecz idealnie!

hinco tego sie raczej doslownie nie tlumaczy... jak to ma izolowac, to tasma izolacyjna, zreszta czy to wazne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej zapytać skad to mają :P

I nie chodzi tu o usa :]

"Tasma Elektryczna W Plynie, fajne zabawki z USA cz.1"

nie mam pytań :D

Poza tym.. co za... ryba wymyślił taki pomylony tytuł topicu, dzięki któremu nie wiadomo czy chodzi o izolator czy o substancje przewodząca ;)

Bo tutaj wyraźnie widać że płyn przewodzi prąd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym.. co za... ryba wymyślił taki pomylony tytuł topicu, dzięki któremu nie wiadomo czy chodzi o izolator czy o substancje przewodząca ;)

No no, tytul jest mocno sprzeczny :lol: :lol: .

Rybek, to jest po prostu tasma izolacyjna :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jakby tym posmarować np. mosfeta to skutecznie będzie blokować oddawanie ciepła

chętnie bym taką łyknął

ale jak babrasz już tym mosfeta, to wiadomo jest że napewno nie będzie mu za goraco :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wiem gdzie to kupić :)

W sklepach z artykułami dla modelarzy, jest taka substancja, której używamy do malowania elementów do dalszego malowania, a których nie chcemy pomalowac :))

Oczywiście nie w takiej dużej puszce, ja miałem takie cudo z firmy Humbrol (maskol), koloru jasno-fioletowego, o konsystencji farby olejnej, schodzi bardzo łatwo pod warunkiem że dobrze wyschnie.

Nie przepuszcza wody/płynów - w końcu jest to do farby, pachnie a raczej śmierdzi mocno amoniakiem i tyle.

Kiedyś używałem tego często, ale nie wpadłbym na pomysł, że można używać tego do PC - jedyne co budzi moje wątpliwości, to czy Maskol którego używałem potrafi zaschnąć w tak grubej warstwie, jak ta na zdjęciu wyżej.

Edytowane przez pmp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi