ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Zbyt duzo nie ma co sie rozpisywac: Pierwsze uzycie i wrazenie calkiem mile, gdyby nie to ze trzeba czekac 4 godziny na to az wyschnie :mur: za jakis czas podziele sie wrazeniami jak to sie spelnia w trudniejszych warunkach. Edytowane 30 Listopada 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Dobrze rozumiem? Taka izolacja w płycie? Bo myli mnie to że na pudełku pisze 'electrical" a potem isulation. Ciekawe jak zchodzi potem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 kiedys ktos na forum pokazywal dfi zaizolowane wokol socketu czyms takim wlasnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Jeśli usuwanie nie jest trudne to jest to bardzo ciekawa propozycja. No i zobaczymy jak się sprawdzi w akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 bachus miał mobo tym ofajdane, spełniało swoja role idealnie, niestety kłopotliwe przy usuwaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 bachus miał mobo tym ofajdane, spełniało swoja role idealnie, niestety kłopotliwe przy usuwaniu. to musial cos spaprac, to sie usowa wrecz idealnie! hinco tego sie raczej doslownie nie tlumaczy... jak to ma izolowac, to tasma izolacyjna, zreszta czy to wazne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ladna puszka :lol: Czekam na swoja tasiemke ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ile to kosztuje ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ile to kosztuje ? :mrgreen: 8$ + przesylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ile to kosztuje ? :mrgreen:Lepiej zapytać skad to mają :P I nie chodzi tu o usa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Lepiej zapytać skad to mają :P I nie chodzi tu o usa :] ja, skad wiedziales? teraz musze ciebie zabic, bo znasz moja mroczna tajemnice :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Lepiej zapytać skad to mają :P I nie chodzi tu o usa :] "Tasma Elektryczna W Plynie, fajne zabawki z USA cz.1" nie mam pytań :D Poza tym.. co za... ryba wymyślił taki pomylony tytuł topicu, dzięki któremu nie wiadomo czy chodzi o izolator czy o substancje przewodząca ;) Bo tutaj wyraźnie widać że płyn przewodzi prąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Fajne :) Można gdzieś w Polsce kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Fajne :) Można gdzieś w Polsce kupić? jak to znajdziesz w polsce to przyjade do ciebie uscisnac tobie dlon :] jakby bylo to w polsce to bym nie sciagal 3 puszeczek z USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Poza tym.. co za... ryba wymyślił taki pomylony tytuł topicu, dzięki któremu nie wiadomo czy chodzi o izolator czy o substancje przewodząca ;) No no, tytul jest mocno sprzeczny :lol: :lol: . Rybek, to jest po prostu tasma izolacyjna :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 8$ + przesylki Znalazłem za 5.79$ http://www.thetapeworks.com/liquid-tape.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Znalazłem za 5.79$ http://www.thetapeworks.com/liquid-tape.htmtak, ale mistrzu moja ma puszka ma pojemnosc 8.oz (237ml), a ta ma tylko 4.oz :] Edytowane 30 Listopada 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) tak, ale mistrzu moja ma puszka ma pojemnosc 8.oz (237ml), a ta ma tylko 4.oz :] A rzeczywiście :-P Zwracam honor, mistrzu EDIT: TU jest za 5.95$ + dopłata 0.50$ do 8.OZ :) Edytowane 30 Listopada 2006 przez MariuszW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A rzeczywiście :-P Zwracam honor, mistrzu EDIT: TU jest za 5.95$ + dopłata 0.50$ do 8.OZ :) hmm no jednak google nie potrafi jeszcze szukac zwrotow w formularzach, mowi sie trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 ale jakby tym posmarować np. mosfeta to skutecznie będzie blokować oddawanie ciepła chętnie bym taką łyknął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 ale jakby tym posmarować np. mosfeta to skutecznie będzie blokować oddawanie ciepła chętnie bym taką łyknął ale jak babrasz już tym mosfeta, to wiadomo jest że napewno nie będzie mu za goraco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 mozna by tym "dusic" piszczace cewki na mobo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 mozna by tym "dusic" piszczace cewki na mobo :lol:przy v-modach "terytorium pracy" mozna sobie tym zasmarować zostawiając na widoku tylko te elementy które nas interesują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Fajna zabawka z tej tasmy, ale ma ta Twoja ryba ma jedna zasadnicza wade - nie jest zielona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Fajna zabawka z tej tasmy, ale ma ta Twoja ryba ma jedna zasadnicza wade - nie jest zielona :D byly zielone ale tylko 4.oz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ile kosztowała przesyłka do PL??? myślę nad FC i bym zrobił izolacje wokół socketu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Najpierw zrob FC, tasme mozna zastapic wieloma innymi rzeczami, a o FC trudniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 W sumie ja bym sie pokusił o taką taśme bo gpu czasem troche trudno zaizolowac :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) A ja wiem gdzie to kupić :) W sklepach z artykułami dla modelarzy, jest taka substancja, której używamy do malowania elementów do dalszego malowania, a których nie chcemy pomalowac :)) Oczywiście nie w takiej dużej puszce, ja miałem takie cudo z firmy Humbrol (maskol), koloru jasno-fioletowego, o konsystencji farby olejnej, schodzi bardzo łatwo pod warunkiem że dobrze wyschnie. Nie przepuszcza wody/płynów - w końcu jest to do farby, pachnie a raczej śmierdzi mocno amoniakiem i tyle. Kiedyś używałem tego często, ale nie wpadłbym na pomysł, że można używać tego do PC - jedyne co budzi moje wątpliwości, to czy Maskol którego używałem potrafi zaschnąć w tak grubej warstwie, jak ta na zdjęciu wyżej. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 sorry za odgrzanie ale nie moge sie powstrzymać :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « izo by kolorowe żelki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...