neomagnet Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Siema, Chcę kupic jakis dobry monitor lcd za ok 1100zł (górna granica). Nie mam pojęcia co wybrać, interesuje mnie coś dobrego 19" (moze byc większy). Monitor będzie do gier i do filmów. Pozdro Edit: Zapomniałem dodac ze dobrze gdyby monitor miał złącze DVI i kabel w zestawie. Edytowane 30 Listopada 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 http://www.iiyama.pl/default.asp?SID=&...mp;CE=undefined Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) HP LP1965, na matrycy MVA lub PVA (roznie to bywa), wydaje mi sie lepszy wybor niz iiyama na TN... http://www.tre.pl/index.php?docid=stowar&id=52671 1194zł, od 5 grudnia ma byc dostepny z powrotem wiec luz ;> dokladniejszy opis monitora i zdjecie masz na siriusie: http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu..._19_LP1965.html Edytowane 30 Listopada 2006 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ta iiyama jest na tn, słyszałem ze to najgorsza z możliwych matryc, no a ten HP kosztuje ponad 1200, a tyle kasy nie mam. 1100 to jest max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 no niestety, ale jedyna jezscze rozsadna propozycja w tej cenie to niedostepny nigdzie Benq FP91GP, mozesz zaczekac/pozyczyc/cokolwiek, nic tanszego nie ma, no jest jeszcze HP L1955 na matrycy MVA.. aha i ten HP co podałem to na tre.pl kosztuje 1190 wiec nie ponad 1200 :> moze po nowym roku cos stanieje, teraz monitory jakby nie patrzec sa drozsze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Coś mi sie wydaje ze niczego sensownego na innej matrycy niz TN w tej cenie nie uswiadczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Dobra, znalazłem kase i zdecydowałem się na tego HP, chciałbym jedynie się dowiedzieć jak jest z gwarancją na bad pixele (jaka jest długa)? Aha, na stronie producenta znalazłem takie coś: Typ technologii wyświetlania: Aktywna matryca TFT (thin film transistor). To na jakiej on jest matrycy?? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Monitor się nazywa LP1965 i stosowane są w nim dwa rodzaje matryc M190EG01V.0 AUO lub LTM190E4-L32 Samsung, więc technologia matrycy może być MVA lub PVA w zależności od tego, jaka matryca będzie użyta. jeden osobnik z forum.mva.pl wyslal maila do hp i taka odpowiedz dostal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Czytałem ten topik, czy jest duża różnica między PVA a MVA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...