zuy_zgred Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Fraps odpada - 37$ kosztuje, nie stac mnie :( Zna ktoś jakas alternatywe? Mam program GameCam, ale gdy go wlaczam, to podczas gry jest takie okienko i to przeszkadza :/ Moze wie ktos jak to wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniok666 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Fraps odpada - 37$ kosztuje, nie stac mnie :( Zna ktoś jakas alternatywe? Mam program GameCam, ale gdy go wlaczam, to podczas gry jest takie okienko i to przeszkadza :/ Moze wie ktos jak to wylaczyc? co do frapsa są wersje LITE które nie wymagają rejestracji, po gugluj co do gamecam w opcjach hotkeyow poszukaj skrótu hide prewiev window Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) HyperCam chyba też umożliwia nagrywanie filmików z gier. Ale on też jest płatny. Edytowane 1 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...