Mr.TwiG_ Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Mam dylemat pomiedzy tymi dwoma procami, ktorego wybrać ? AMD ATHLON 64 3700+ San Diego AMD Opteron 148 Venus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Myślę, że san diego lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 mnie rowniez sie wydaje ze san diego lepszy E4 robia po 3000 mhz na vcore default :wink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 z tego co podałes to san diego ale nie lepij sprzedać moba i kupic c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.TwiG_ Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Też nad tym mysle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A gdzie mozna dostac tego SD...szukam juz 2 tydzien....Linka plis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 @Firekage Topic o SD 3700+ na forum. Znajdź sobie jakie oznaczenia ma SD, a potem podzwoń do sklepów i się spytaj czy nie mają takowych proców ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...