rathien Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam. Mam do wyboru kupno na allegro Radeona 1950Pro Powercolor za 785 [769+koszta przesyłki] oraz w sklepie Sapphire'a za 755zł Słyszałem że Powercolory się lepiej kręcą ale czy warto dokładać te 30zł dla paru punktów więcej w 3dmarku ? [A pozatym zawsze w sklepie przyjemniej i z gwarancją wygodniej] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie opłaca się dopłacać, chyba, że ten Powercolor ma jakieś inne chłodzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Powercolor ma chłodzenie accelero arctica i do tego ma vivo nie wiem jak saphire.Zdecydowanie warto dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jeżeli tak to warto, nie orientuje się w tych kartach, bo nie patrzę na produkty, które są poza moim zasięgiem cenowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...