Michaelius Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Wybralem dla kogos z rodziny takiego laptopa http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34286 I zastanawiam sie czy da sie znalezc cos lepszego od niego w tej cenie ? Priorytety to dobry procesor Ram conajmniej 512 Dysk >= 80 gb Matryca raczej blyszczaca , panoramiczna. Grafika i muzyka obojetna i tak nie bedzie nikt na nim gral w nic poza pasjansem :D Do Asusa sklania mnie tez 2 letnia gwarancja door-to-door (myszka i torba w zestawie napewno tez nie zaszkodzi) Ewentualnie moze sa jakies powody by nie brac tego modelu ? Sorry za glupie pytania , ale na laptopach nie znam sie wcale. Bedzie to wykorzystywane glownie do pracy nad jakimis prezentacjami, dokumentami , moze troche filmow, jakies programowanie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A6KM Q097H :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Jeśli dozbierasz 100zł to zastanow sie nad ASUSem Z53F. Ma troche gorszego proca ale za to 1GB ramu, a cena nie jest duzo wyzsza. Ja takiego wlasnie posiadam (od niespełna godziny :D ), kupilem go na www.vobis.pl bo nigdzie indziej nie mogłem go znaleść. Edytowane 1 Grudnia 2006 przez wysoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 Jak można aż tak nic nie widzieć... Do pytań co kupić... jest osobny dział; pewnie zaraz mod usunie tamat i dostaniesz % :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 Jak można aż tak nic nie widzieć... Do pytań co kupić... jest osobny dział; pewnie zaraz mod usunie tamat i dostaniesz % :mur: Wyobraz sobie ,ze jak zauwazylem pomylony dzial to dalem raport z prosba o przeniesienie :mur: Wyobraz sobie ,ze w tym celu uzywa sie przycisku raport jak cos ci sie nie podoba w temacie zamiast wyjezdzac z pyskowka. Za sensowne odpowiedzi dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jeśli dozbierasz 100zł to zastanow sie nad ASUSem Z53F. Ma troche gorszego proca ale za to 1GB ramu, a cena nie jest duzo wyzsza. Ja takiego wlasnie posiadam (od niespełna godziny :D ), kupilem go na www.vobis.pl bo nigdzie indziej nie mogłem go znaleść. Tylko że Z - ki to sa serie produkowane na specjalne zamówienie np właśnie dla Vobisu. Dana firma zamawia min. 100 szt, podaje konfigurację i Asus robi dla nich takiego notebooka. Nie ma ich w ciągłej sprzedaży. Do wyczerpania notków z danego zamówienia i kuniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tylko że Z - ki to sa serie produkowane na specjalne zamówienie np właśnie dla Vobisu. Dana firma zamawia min. 100 szt, podaje konfigurację i Asus robi dla nich takiego notebooka. Nie ma ich w ciągłej sprzedaży. Do wyczerpania notków z danego zamówienia i kuniec. Wydaje mi sie ze to nie jest jakas powazna wada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 jak 60 ziko nie robi problemu: http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/2159/ większy dysk sie przyda ale matryca matowa-dla 1 to wada dla 2 duża zaleta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Dla mnie raczej wada ;) A w kazdym razie osobie ktorej to wybieram bardziej podoba sie blyszczacy ekran. Hmm z tych wszystkich najciekawszy jest Z53F i chyba miedzy tymi dwoma sie sprawa zamknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 E tam lepszy jest matowy :-) Ale wiadomo zależy co się komu podoba :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...