Skocz do zawartości
Michaelius

Asus Najlepszy Wybor Do 3700 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybralem dla kogos z rodziny takiego laptopa

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34286

I zastanawiam sie czy da sie znalezc cos lepszego od niego w tej cenie ?

Priorytety to dobry procesor

Ram conajmniej 512

Dysk >= 80 gb

Matryca raczej blyszczaca , panoramiczna.

Grafika i muzyka obojetna i tak nie bedzie nikt na nim gral w nic poza pasjansem :D

Do Asusa sklania mnie tez 2 letnia gwarancja door-to-door (myszka i torba w zestawie napewno tez nie zaszkodzi)

Ewentualnie moze sa jakies powody by nie brac tego modelu ?

Sorry za glupie pytania , ale na laptopach nie znam sie wcale.

Bedzie to wykorzystywane glownie do pracy nad jakimis prezentacjami, dokumentami , moze troche filmow, jakies programowanie itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dozbierasz 100zł to zastanow sie nad ASUSem Z53F. Ma troche gorszego proca ale za to 1GB ramu, a cena nie jest duzo wyzsza. Ja takiego wlasnie posiadam (od niespełna godziny :D ), kupilem go na www.vobis.pl bo nigdzie indziej nie mogłem go znaleść.

Edytowane przez wysoki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84

Jak można aż tak nic nie widzieć...

Do pytań co kupić... jest osobny dział; pewnie zaraz mod usunie tamat i dostaniesz %

:mur:

Wyobraz sobie ,ze jak zauwazylem pomylony dzial to dalem raport z prosba o przeniesienie :mur:

Wyobraz sobie ,ze w tym celu uzywa sie przycisku raport jak cos ci sie nie podoba w temacie zamiast wyjezdzac z pyskowka.

Za sensowne odpowiedzi dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dozbierasz 100zł to zastanow sie nad ASUSem Z53F. Ma troche gorszego proca ale za to 1GB ramu, a cena nie jest duzo wyzsza. Ja takiego wlasnie posiadam (od niespełna godziny :D ), kupilem go na www.vobis.pl bo nigdzie indziej nie mogłem go znaleść.

Tylko że Z - ki to sa serie produkowane na specjalne zamówienie np właśnie dla Vobisu. Dana firma zamawia min. 100 szt, podaje konfigurację i Asus robi dla nich takiego notebooka. Nie ma ich w ciągłej sprzedaży. Do wyczerpania notków z danego zamówienia i kuniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że Z - ki to sa serie produkowane na specjalne zamówienie np właśnie dla Vobisu. Dana firma zamawia min. 100 szt, podaje konfigurację i Asus robi dla nich takiego notebooka. Nie ma ich w ciągłej sprzedaży. Do wyczerpania notków z danego zamówienia i kuniec.

Wydaje mi sie ze to nie jest jakas powazna wada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi