macialek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Szukam kogos, kto moglby sprzedac mi nowa kostke Flash lub zaprogramowac moj EPROM. Najplepiej w Toruniu lub okolicach, ale od biedy i poczta moze tu pomoc. Stary Flash padl a musze zrobic upgrade, zeby Antka XP wcisnac na mojego SL75KAV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 I nie ma ochotnikow ;-( Bede sie musial do Infocompu udac a tam pewnie ze mnie sakremncko zedra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wysłałem wiadomość na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 tak Ci było pilno,a teraz cooooooo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...