reikeb Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam.Mam taki problem zainstalowalem team speak odpalam a tu spraszne echo ,slychac to co robie na komputerze np.gg i slychac to co mowi glos w ts czym to moze byc spowodowane bo to uniemozliwia mi rozmowe.Posiadam zintegrowana karte dzwiekowa z plyta glowna msi neo-f.Prubowalem podlaczyc inny mic i to samo sie dziej.Prosze o pomoc i z gory wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 zmniejsz czułość mikrofonu... czy to nie jest oczywiste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zmieniałem czułosc mikrofonu i to nic nie dalo nadal jest tak jakby echo.Jeszcze jakies pomysly???Z gory dzix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 wycisz mikrofon, unikaj sprzężenia między słuchawkami a mikrofonem, być może echo powoduje ktoś inny a nie Ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ustaw sobie mowienie na przycisk. Settings>>Sound in/out settings>>push to talk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie no te sprzezenie powoduje na 100% ja mam sciszony mic i to tez nic nie daje macie jeszcze jakies pomysly bo potrzebuje sptawnego ts do grania meczy w cs.HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) czy echo jest jeśli sam wejdziesz na kanał TS? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tak echo jest jak sam wejde na kanal nawet przy sprawdzaniu tam w settingu jest to echo jak chcesz to moj mail reikeb_wawa@o2.pl napisz i wejdziemy razem na ts to zobaczysz i moze wtedy cos wykombinujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 W "settingu" to sprawdzanie jest po to, żeby się właśnie usłyszeć, czy wszystko jest dobrze. Wejdź w ustawienia głośności (ten głośnik w trayu, nie ts) i w odtwarzaniu wycisz mikrofon. Ustaw w TSie "push to talk" tak jak mówił Pabliq. Jeżeli jesteś na głośnikach, odsuń od nich mikrofon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No wlasnie tez mam taki problem ze w ustawieniach glosnosci nagrywania cos mam zwalone bo tak jak by nie bylo aktywne nie moge wogule ich regulowac nie wiem czemu i jak wycisze mica w opcjach odtwarzania to wogule mic mi nie dziala i na tym forum pisalem tylko w innym dziale o tym problemi i nikt nie wie co jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 wycisze mica w opcjach odtwarzania to wogule mic mi nie dzialaMoże działa jak należy, tylko Ty siebie nie słyszysz i uważasz, że nie działa ;) Poza tym jak masz coś "niekatywne" to pewno jest to wina złych/źle zainstalowanych sterów od dźwieku. Testowane na innym mikrofonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tak testowalem na innym mikrofonie i bylo to samo.Sterowniki tez przeinstalowywalem.Ciekawostka zainstalowalem skype i normalnie moge gadac a na ts jest te glupie echo.Juz nie mam do tego glowy.Moze to wina windowsa bo mam 2000 moze xp pro zainstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Więc to nie ty robisz echo tylko ktoś inny w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 echo może sie brać stąd, że jak Ty coś powiesz a ktoś inny słucha na głośnikach, to Twój tekst wraca do Ciebie przez jego mikrofon... Tylko, że Ty twierdzisz że echo jest także gdy jesteś sam na kanale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Skoro na skype rozmawia normalnie a na ts'ie siedzi sam na kanale i słyszy echo to znaczy, że kłamie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...