LukeXE Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 A mi sie ssąca wydaje akurat. Mania...obciążenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ta tasma czarna "z folii" nie podoba mi sie :wink: . Co takie male te hantle ? :lol: :lol: piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 A mi sie ssąca wydaje akurat. Mania...obciążenie idealna długość ssącej :gitarzysta: Luke masz moze dummy pozyczyc :P Ta tasma czarna "z folii" nie podoba mi sie :wink: . Co takie male te hantle ? :lol: :lol: piotres folia musiała być bo izolacje z resztek robiłem <_< hantle mają 3kg akurat to porannej zabawy w aerobik :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a czemu mano nie podłaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a czemu mano nie podłaczone?bo nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a czemu mano nie podłaczone? bo nie ma dżemu :lol: manometr jest troche badziewny zastanawiam sie czy nie zamontować tam panelówki refco :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...