TomekB Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak w temacie. Mam Acera AL2016W podłączonego oczywiście przez D-Sub. Czy jest możliwe uzyskanie prawidłowych proporcji obrazu podczas grania w rozdzielczościach 1024x768, 800x600 itd.... ?? W opcjach sterownika nie znalazłem odpowiedzialnej za to opcji. Sprawdzałem różne sterowniki. W laptopie brata z x200 na pokładzie taka opcja jest. Gdzieś wyczytałem, że takich pasów po bokach nie da się uzyskać za żadne skarby jeśli się podłącza monitor przez d-sub. Prawda to czy fałsz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Wiem ze w nvidi jest to mozliwe ale tez ciekawi mnie ta opcja u ati ? czyzby tylko przy polaczeniu przez dvi jest ona dostapna czy ati wogole nie obsluguje skalowania odbrazu do 1:1 ?? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...