Kml Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Moja mamuśka właśnie dała 10pln za jakiś głupi kupon który i tak niema szans w ogólnym losowaniu. Mnie to wkurza bo wiem ze 2x większe prawdopodobieństwo jest że piorun cie pier.... (serio) niż wygrasz szóstke. A może ktoś z was wygrał jakąś grubą kasę 8) ?? wierzycie w szczęście?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a ja slyszalem ze 4x wieksza ?? hmmm niewazne moj stary wysyla 2x w tygodniu kupon za 10pln mi to nieprzeszkadza w koncu i tak bym tej kasy niedostal :twisted: wiem ze kiedys trafil 5 ale to juz dawno bylo (malutki jeszcze bylem :D ). A ja raz wygralem 200pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jezeli nie wyslesz kuponu to napewno nie wygrasz, a tak kto wie, moze Twoja mama akurat bedzie miala farta i w koncu bedziesz mogl kupic sobie wymarzony komp. 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 A ja mam takie zajebiste szczęscie, że wygrałem mniej mając 2x czwórka + 1x trója niż moja starsza, która wcześniej miała jedną czwórkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 to podatek. od czego - wszyscy wiedzą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja tam nie wieze w wygrane z lotto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 A dużą wygraną pewnie sie nikt nie pochwali :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 to podatek. od czego - wszyscy wiedzą :twisted:...od ludzi mających problemy z matematyką. I to jak najbardziej słuszny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Sorry ale to pytanie jest cholernie głupie!! Jasne ze tak..... Chociażby 4'ke mój ojciec miał kilka razy.. :) ps. jak wygram dużą kwotę to sie wam pochwale z deka :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja powiem ze mojego dalekiego wujka pierdyknal piorun i zyje :).Moze moja odnoga rodziny ma szczescie do lotka ;].Stary raz trafil 5tke ,ja kilka trojek, w lotek to cos wiecej jal loteria ,to jest swego rodzaju marzenie, ludzie zyja nadzieja ze kiedys im sie moze poszczesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja tez wieze i gram w lotka, zdarzaja sie 4 ale to dosyc zadko:P Moze kiedys padnie 6=) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Kiedyś grałem, ale mam takie szczęście, że mój rekord to dwójka. Nie mam zupełnie szczęścia w grach, biorę udział w wielu losowaniach i konkursach - jeżeli koszt jest mały, albo żaden i jak dotąd nie wygrałemnawet głupiej koszulki. Ja nic nie wygrywam nawet jak w loterii co drugi los jest wygrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja wierze :D Nawet ostatnio w duzego lotka zagralem (cos mnie tknelo jak zobaczylem ze jest kumulacja 6000000zl do wygrania) no i zagralem za 8.4 czy tam za 8.2zl i mialem 4-ke i 3-ke i zgarnalem 100zl bez 80 groszy :D :D :D Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja ostatnio trafilem 4, zwrocilo sie za qpon:]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja ostatnio trafilem 4, zwrocilo sie za qpon:]] majac 3 ci sie zwraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 cały tenTOTEK to podatek od ZŁUDZEN :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:)dla mnie najglupsza metoda jaka moze byc sorrry skreslasz cale zycie te same numery 1raz nie kupisz kuponu np zapomniales i akurat wypadaja te numery co zawsze skreslales. Ja chyba po czyms takim w depresje wpadl :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:)dla mnie najglupsza metoda jaka moze byc sorrry skreslasz cale zycie te same numery 1raz nie kupisz kuponu np zapomniales i akurat wypadaja te numery co zawsze skreslales. Ja chyba po czyms takim w depresje wpadl :twisted: ja tam bym sie pochlastal :) depresje to ja mailem w wakacje 2 lata temu :P (stwierdzone przez psychologa :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ee zycie w ciaglym napieciu, zeby sie udalo, zebym trafil :x Z drugiej strony jest taki dowcip: "Modli sie rabin do Allacha: -Allachu, zlituj sie nade mna i daj mi wygrac duza sume! -A ty, rabinie, zlituj sie nade mna i kup chociaz raz kupon!" Czy cos takiego;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Kiedyś grałem, ale mam takie szczęście, że mój rekord to dwójka. Nie mam zupełnie szczęścia w grach, biorę udział w wielu losowaniach i konkursach - jeżeli koszt jest mały, albo żaden i jak dotąd nie wygrałemnawet głupiej koszulki. Ja nic nie wygrywam nawet jak w loterii co drugi los jest wygrany. U mnie tak samo wiec juz oddawna w zadne loterie sie nie bawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mi kiedyś zwróciło się za kupon :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 primo kto nie gra ten nie wygrywa! i primo zeby duzo wygrac trzeba duzo postawic (przynajmniej z zalozenia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mój dziadek gra od 40 lat (!!) i g**** wygrał. Za tą kasę co on wydał miałbym niezłe autko teraz :( To jest chore :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A tak przy okazji : moja mamuśka OCZYWIŚCIE nic nie wygrała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:)dla mnie najglupsza metoda jaka moze byc sorrry skreslasz cale zycie te same numery 1raz nie kupisz kuponu np zapomniales i akurat wypadaja te numery co zawsze skreslales. Ja chyba po czyms takim w depresje wpadl :twisted:Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły. Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła. Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego. Ja tam wyrałem raz 4 dostałem 10zł i kupiłem za to 3 kupony trafiłem dwie 3 za nie póściłem następne 2 no i po kasie. Ja nie mam szczęścia do gier losowych. Wierze że jak nie zarobie to nie będe miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły. Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła. Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego. ... podobna była w Ustce, gościu wygrał przed sądem :twisted: , zresztą znacie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja nie wierze ze wygram... starszy gra od 5 lat i nawet 2 nie mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 qurde ja se podksocze i zagram bo w srode kumulacja 3 000 000 i bedzie luX bo wygram ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 cały tenTOTEK to podatek od ZŁUDZEN eee, chyba nigdy nie grales:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...