Skocz do zawartości
Kml

TOTO LOTEK wierzycie w szczęście??

Rekomendowane odpowiedzi

Moja mamuśka właśnie dała 10pln za jakiś głupi kupon który i tak niema szans w ogólnym losowaniu. Mnie to wkurza bo wiem ze 2x większe prawdopodobieństwo jest że piorun cie pier.... (serio) niż wygrasz szóstke. A może ktoś z was wygrał jakąś grubą kasę 8) ?? wierzycie w szczęście??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja slyszalem ze 4x wieksza ?? hmmm niewazne moj stary wysyla 2x w tygodniu kupon za 10pln mi to nieprzeszkadza w koncu i tak bym tej kasy niedostal :twisted: wiem ze kiedys trafil 5 ale to juz dawno bylo (malutki jeszcze bylem :D ). A ja raz wygralem 200pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem ze mojego dalekiego wujka pierdyknal piorun i zyje :).Moze moja odnoga rodziny ma szczescie do lotka ;].Stary raz trafil 5tke ,ja kilka trojek, w lotek to cos wiecej jal loteria ,to jest swego rodzaju marzenie, ludzie zyja nadzieja ze kiedys im sie moze poszczesci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś grałem, ale mam takie szczęście, że mój rekord to dwójka. Nie mam zupełnie szczęścia w grach, biorę udział w wielu losowaniach i konkursach - jeżeli koszt jest mały, albo żaden i jak dotąd nie wygrałemnawet głupiej koszulki. Ja nic nie wygrywam nawet jak w loterii co drugi los jest wygrany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wierze :D

Nawet ostatnio w duzego lotka zagralem (cos mnie tknelo jak zobaczylem ze jest kumulacja 6000000zl do wygrania) no i zagralem za 8.4 czy tam za 8.2zl i mialem 4-ke i 3-ke i zgarnalem 100zl bez 80 groszy :D :D :D

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:)

dla mnie najglupsza metoda jaka moze byc sorrry skreslasz cale zycie te same numery 1raz nie kupisz kuponu np zapomniales i akurat wypadaja te numery co zawsze skreslales. Ja chyba po czyms takim w depresje wpadl :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moi strzy od kilku lat skeslaja ciagle te same kupony, male wygrane sie trafiaja ale ida na oplacenie nowych kuponow... i tak cale zycie:)

dla mnie najglupsza metoda jaka moze byc sorrry skreslasz cale zycie te same numery 1raz nie kupisz kuponu np zapomniales i akurat wypadaja te numery co zawsze skreslales. Ja chyba po czyms takim w depresje wpadl :twisted:

ja tam bym sie pochlastal :)

depresje to ja mailem w wakacje 2 lata temu :P (stwierdzone przez psychologa :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ee zycie w ciaglym napieciu, zeby sie udalo, zebym trafil :x

Z drugiej strony jest taki dowcip:

"Modli sie rabin do Allacha:

-Allachu, zlituj sie nade mna i daj mi wygrac duza sume!

-A ty, rabinie, zlituj sie nade mna i kup chociaz raz kupon!"

Czy cos takiego;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś grałem, ale mam takie szczęście, że mój rekord to dwójka. Nie mam zupełnie szczęścia w grach, biorę udział w wielu losowaniach i konkursach - jeżeli koszt jest mały, albo żaden i jak dotąd nie wygrałemnawet głupiej koszulki. Ja nic nie wygrywam nawet jak w loterii co drugi los jest wygrany.

U mnie tak samo wiec juz oddawna w zadne loterie sie nie bawie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły.

Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła.

Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego.

Ja tam wyrałem raz 4 dostałem 10zł i kupiłem za to 3 kupony trafiłem dwie 3 za nie póściłem następne 2 no i po kasie.

Ja nie mam szczęścia do gier losowych.

Wierze że jak nie zarobie to nie będe miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły.

Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła.

Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego.

...

podobna była w Ustce, gościu wygrał przed sądem :twisted: , zresztą znacie to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi