Skocz do zawartości
Kml

TOTO LOTEK wierzycie w szczęście??

Rekomendowane odpowiedzi

Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły.

Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła.

Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego.

...

podobna była w Ustce, gościu wygrał przed sądem :twisted: , zresztą znacie to.

Możesz coś napisać? (Lub choć jakieś linki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mamuśka sobie wczoraj wysłała kupon za 9,60 bodajże (znaczy dwa kupony , 6 +2 ) i na tym większym kuponie trafiła trzy trójki i czwórke :) --- 103 zł :) ... mi by tam stykło :)

moge Ci podsylac kupony aby Twoja Mama mi wypelniala? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mamuśka sobie wczoraj wysłała kupon za 9,60 bodajże (znaczy dwa kupony , 6 +2 ) i na tym większym kuponie trafiła trzy trójki i czwórke :) --- 103 zł :) ... mi by tam stykło :)

niezle, podeslij pare patentow, bo moja mama najwyzej same 2 losuje:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja tak samo co najwyżej 2 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedyś taka historia w Angli. Koleś przez około 30lat te same numery obstawiał i raz zapomniał. I zgadnijcie co akurat wtedy wypadły.

Rodzina go prawie oskalpowała żona to chyba nawet odeszła.

Do wygrania było coś koło 2milionów funtów czy cusik takiego.

...

podobna była w Ustce, gościu wygrał przed sądem :twisted: , zresztą znacie to.

Możesz coś napisać? (Lub choć jakieś linki)

szukałem niedługo, więc tylko mam dwa sznurki:

to jest o początkach sprawy

póxniej powinno być jak koleś wygrywa przed sądem ale tego nie znalazłem

a tu jest jak wyrok pozytywny dla naszego bohatera jest zaskarżany z kolei przez toto.

heh, przyznajcie sami - historia trudna do uwierzenia a jednak prawdziwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja tak samo co najwyżej 2 :(

Takie sa mamy=))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patentuff ... hmmm

Mama zagrała w sumie tak od niechcenia ... jest to jej pierwsza wygrana większa .... a nie zgadniecie skąd wzieła liczby !!!

Z jakiegoś horoskopu .. wzięła niby szczęsliwe liczby kazdego z mojej rodziny ( 4 osoby po 3 liczby) i "zmieszała" ... i wyszło jak wyszło :) .

:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Ja powiem ze mojego dalekiego wujka pierdyknal piorun i zyje :).Moze moja odnoga rodziny ma szczescie do lotka ;].Stary raz trafil 5tke ,ja kilka trojek, w lotek to cos wiecej jal loteria ,to jest swego rodzaju marzenie, ludzie zyja nadzieja ze kiedys im sie moze poszczesci.

No właśnie, to nie żaden podatek, tylko marzenie. Wielu ludzi tego potrzebuje - to im daje jakąś nadzieję na nagłe polepszenie jakości życia, czego w żaden inny sposób nie potrafią osiagnąć na tym parszywym świecie. Łatwiej się wstaje codziennie rano do pracy jak się pomyśli co zrobię szefowi jak już wygram. Wg mnie to stosunkowo tania i zdrowa terapia, pod warunkiem, że się zachowuje umiar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi