szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no własnie to nowa płyta a nie jest zbyt droga co wy o niej sadzicie moze ktos miał okazje ja przetestowac ?? tu jest link http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5694 i jak myslicie bedzie lepsza od tego chwlonego epoxa ...pytam bo chce sobie kupic jakas dobra płyte w tej kategpori cenowej ..i nie wiem czy to byłby dobry wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ona ma Mostek południowy MCP :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 i co z tym mostkiem jest nie tak a pozatym ile za ta pompke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 i co z tym mostkiem jest nie tak a pozatym ile za ta pompkeBrak Soundstorma. Pompka jest za 110zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a po co komus dzwiek (no chyba ze masz glosniki za >1500pln to ci sie przyda)cena naprawde niewygorowana,soltek chce chyba odzyskac opinie porzadnego producenta po wpadce z FRV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 płytka jest spoko!!! Jestem z niej zadowolony! ot link do jej testu! http://www.gamepc.com/labs/view_content.as...cookie%5Ftest=1 POZDRAWIAM>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 czyli lepsza znaczy nie lepsza tylko stosunek ceny do jakosci niz epox ?? raki a jak sie kreci na niej to co masz w podpisie to max ?? i mozesz powiedziec jaki ma opcje w biosoie chodzi mi o c/c ile max fsb jaki napiecia na ram i proca itp.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 płytka jest spoko!!! Jestem z niej zadowolony! ot link do jej testu! http://www.gamepc.com/labs/view_content.as...cookie%5Ftest=1 POZDRAWIAM>>> huh za takie pieniadze mysle ze plytka jest spox ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 za 460zl mozna miec epox 8RDA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 za 460zl mozna miec epox 8RDA :lol: a mozna wiedziec gdzie bo tam gdzioe ?? bo ja jak co to z komputronika bym miał a tam jest 520 zł:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja nigdy nie kupuje online bo te ceny z komputronika czy innych sklepow online to sa smieszne to cennik z wroclawskiego k2 ktory nie jest super tani http://www.k2.wroc.pl/cennik.asp#2 pozatm zawsze mozna isc do normalnego sklepu i spytac za ile ci kolo sprowadzi ta plytke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no własnie ja w normalnym sklepie kupie a musze tam bo koles mi wezmie mojego ecs i bede musiał dopłacic a on ceny daje takie jak w komputroniku tz z niego bierze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rammstein Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no własnie ja w normalnym sklepie kupie a musze tam bo koles mi wezmie mojego ecs i bede musiał dopłacic a on ceny daje takie jak w komputroniku tz z niego bierze :(Szpak mam do Ciebie pytanko ale nie odnośnie płyty głównej, a zakupów w sklepie komputroniku, chciałem się dowiedzieć czy oni przyjmują używany sprzęt jeśli wcześniej kupiłeś go u nich??? Z góry dzięki za odp! pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 słuchaj Rammstein nie moge ci odp. bo ja nie robie u nich zakupów tylko dostaje sprzet z 2 reki tz ja zamawiam u kump[la w sklepei a on mi sprowadza to co chce a cenami sie sugerujemy z komputronika i tak sie to kreci nawet ceny mam troche nisze a czy skupuja sprzet watpie mi kumpel skupuje w sklepie jak wczesniej u niego kupie albo nawet i jak nie poprostu dobry znajomy ps. soki za błedy jak sa ale mam niezła banie w kacu sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 za 460zl mozna miec epox 8RDA :lol: W tej lepszej wersji soltek ma SATA i RAID. Jak ceny dysków sata spadną, to będzie ogrooomna zaleta. A i RAID fajna sprawa, jak ma się dwa identyczne dyski. Poza tym ten soltek ma obsługiwać bartony. A jak z tym na epoxie, wie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 za 460zl mozna miec epox 8RDA :lol: W tej lepszej wersji soltek ma SATA i RAID. Jak ceny dysków sata spadną, to będzie ogrooomna zaleta. A i RAID fajna sprawa, jak ma się dwa identyczne dyski. Poza tym ten soltek ma obsługiwać bartony. A jak z tym na epoxie, wie ktoś? Epox musi obłsugiwać, bo supportuje FSB 166, 200 nieoficjalnie też :), napięcia też ma w porządku, no i njaważnijesze- ma socket A :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja nigdy nie kupuje online bo te ceny z komputronika czy innych sklepow online to sa smieszne to cennik z wroclawskiego k2 ktory nie jest super tani http://www.k2.wroc.pl/cennik.asp#2 pozatm zawsze mozna isc do normalnego sklepu i spytac za ile ci kolo sprowadzi ta plytke nie kazdy ma kupic w klepie komputerowym w swoim miescie :P u mnie w klepie ceny to sa niesamowicie kosmiczne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja moge miec solteka FRN za.........400zl!:)))) ma sie układy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja moge miec solteka FRN za.........400zl!:)))) ma sie układy.... tez bym takie chcial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ten FRN jest bez LANA czyli dużo taniej nie jest.... wersja z LAnem kosztuje ok 460 zeta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ja wczoraj kupilem Solteka frn-l za 430zl :))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 no to dodrze kupiłeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a ja poluje na ta plytke juz ponad tydzien i w calym tym zadupiu europy zwanym krakow nie znalazlem ani jednej sztuki. ale nie odpuszcze bo plyta jest zajebista i mam ja zamiar miec. moze ktos z krakowa pomoze i powie ze gdzies ja widzial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a ja poluje na ta plytke juz ponad tydzien i w calym tym zadupiu europy zwanym krakow nie znalazlem ani jednej sztuki. ale nie odpuszcze bo plyta jest zajebista i mam ja zamiar miec. moze ktos z krakowa pomoze i powie ze gdzies ja widzial. Gadałem z kolesiami w Bicie, powinno dać się sprowadzić, popytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ladny kolorek :D Mam pytanie co jest lepsze ASUS A7V8X czy ten Soltec ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Fajny jest bten nowy SOLTEK, ale czytalem review na Ninjalane i sa klopoty z osiagnieciem fsb 200 MHz. Tam zwalili to na wczesna wersje BIOSu. Jak ktos kupi ja w Kraku niech da znac jak mu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a ja poluje na ta plytke juz ponad tydzien i w calym tym zadupiu europy zwanym krakow nie znalazlem ani jednej sztuki. ale nie odpuszcze bo plyta jest zajebista i mam ja zamiar miec. moze ktos z krakowa pomoze i powie ze gdzies ja widzial. Gadałem z kolesiami w Bicie, powinno dać się sprowadzić, popytaj. bit zawsze uchodzil za nienajtanszy sklep, ale rzut okiem na ich cennik kaze sie jednak skontaktowac z bitem. dzieki za info ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=sl-75frn Tu macie drugi review. Niezle, zle mogloby byc lepiej. Wine ponosi bios :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 dzwonilem do bita. mila pani obdzwonila wszystkie hurtownie w krakowie. plyt nie ma, nie wiadomo kiedy beda i jaka bedzie ich cena ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 sorki za glupie, laickie pytanie. ale czy to tej plyty (podobnie jak i do innych 6chanel on board - ale tu chodzi mi o tego soltka na nforce2, wiem ze nie ma sound storma) mozna podlaczyc glosniki 4.1 lub 5.1. wogle sie na tym nie znam - nawet w przyblizeniu. i czy jakosc dzwieku bedzie w miare ok. poziom sb live'a. czy w takim przypadku konieczne bedzie dokupienie osobno karty dzwiekowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...