szogo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Witam Mam problem z konfiguracja outlooka czy obojetnie jakiego klienta i poczty interia. Zrobilem dokladnie tak jak w isntrukcji na stronie i ciagle odrzuca mi haslo. Haslo jest na 100% poprawne bo loguje sie przez strone. Zaznaczylem to co trzeba zaznaczyc, serwer wymaga uwierzytelniania, uzytkownik haslo sa na 100% wpisane poprawnie i dalej odrzuca haslo. Komuniakt błędu: Wystąpił problem przy logowaniu się do Twojego serwera pocztowego. Twoje hasło zostało odrzucone. Konto: 'poczta.interia.pl', Serwer: 'poczta.interia.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR authorization failed', Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC92 Edytowane 1 Grudnia 2006 przez szogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) ostatnio konfigurowałem kilka kont z poczta.fm na interii i nie było z tym żadnych problemów... program to thunderbird i w jednym przypadku OE. u siebie mam tak... Edytowane 2 Grudnia 2006 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Ja tez juz sporo kont ustawialem...dzieki za screeny ale uwierz mi mam dokladnie tak samo ustawione (w miejscu serwera ja mam poczta.interia.pl). Edytowane 2 Grudnia 2006 przez szogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 sprawdź dobrze... to może być dosłownie literówka albo zamiast samej nazwy użytkownika np. podałeś cały adres e-mail... mówiąc o konfiguracji na interii miałem na myśli kilka komputerów i każdy praktycznie na innym łączu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 No i znalazłem bład...hasło wpisywalem 10 razy i nie ma mozliwosci zeby bylo złe gdyz na stronie www jest ok (Chodzi mi tu o to ze ta kombiancja wykonywalem juz tyle razy ze mozliwosc pomylenia byla bliska zeru). Haslo mialo w sobie dwie spacje i wydaje mi sie ze outlook je błednie rozpoznawał. Zmienilem haslo na bez spacji i juz złapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 hasło ze spacjami? hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 A co to jakis problem? Duze, male litery, cyfry, spacje...Chyba oto chodzi zeby bylo unikalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 no widocznie jest problem jeżeli nie mogłeś tego skonfigurować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...