3ho Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 znacie taki format kompresji jak vqf? ja oprocz mp3 uzywam wlasnie vqf i wg mnie roznicy nie slychac (albo ja nie slysze :wink: ) a kompresja jest o wiele lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 jakos mi nie przypadl do gustu... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mp3 mi nie zastapi nigdy ale pozwala zaoszczedzic sporo miejsca bez (slyszalnej) utraty jakosci dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 kiedys mialem nawet kodeka do winampa odtwarzajacego ten format, piosenki zajmowaly miej miesca niz mp3 i mialy zdecydowanie lepsza jakosc dzwieku, ale sie w ogole nie przyjal, mp3 bylo zbyt popularne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Dawno dawno temu sie bawilem. Przyjemne ale niezbyt popularne. Jak ktos lubi eksperymenty polecam zbadac jeszcze OGG, VP3 i VP4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 to ja zaproponuje format MPC lepszy od mp3 i ogg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Kodowalem w VQF ale dzwiek "brzmial" troche inaczej :/ ,kompresja wieksha ale jakos mi nie spasil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...