PKS13 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam wczoraj kupilem sobie Msi K9nu Neo-v Nvidia M1697 i mam 2 pytania 1. gdy wlanczam kompa to wyswietla mi pamiec ze jest tryb single channel a powinno byc dual (moje ramy 2x512 geil 533 dual ) w czym jest problem ? 2. mysz mam podpietą pod usb i wyswietla mi komunikat PS2 mouse not found i musze wciskac F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Jakbys przeczytal instrukcje dolaczona do plyty glownej to bys nie zadawal takich pytan :) 1. Musisz w odpowiednie sloty wpiac pamieci. 2. Wystarczy przestawic odpowiednia opcje w biosie. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKS13 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Spookie widze ze nie miales stycznosci z ta plyta , ksiazeczka dolaczona do plyty jest bardzo uboga , przekladalem ramy we wszystkie sloty i nic nadal wykrywa single channel a z mysza juz sobie poradzilem. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 kostki maja isc w 2 pierwsze sloty od strony procesora, pogrzeb tez w biosie (uaktualnij go w miare mozliwosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...