hubi_89 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nieznalazłem żadnego takiego tematu więc zaczynam. Będziemy prowadzić dyskusje o Polskiej siatce a także o wszych osobistych osiągnięciach i fascynacjach tym naprawde popularnym sportem zespołowym. :D Stworzyłem ten temat w napływie emocji po zwycięstwie Polski z Bułgarią. Zagraliśmy naprawde świetny mecz i myślę że Brazylia będzie sie nas obawiać. Jutro finał trzymam kciuki za Polaków. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Brawo drużyna!!! Dają nam dużo radości. Jutro trzymam kciuki i liczę, że wzniosą się na wyżyny. Dziś grali rewelacyjnie w 1 secie, później zresztą też. Bułgarzy byli też świetni, tym większe gratulacje dla naszych. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 jezeli zagraja jak dzisiaj to bedzie ciezko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Wiecie może o której dokładnie zaczyna sie sam mecz bo studio bedzie już od 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 http://mssiatkarzy.wp.pl/kat,1006981,wid,8...,wiadomosc.html :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tylko czekałem na taki temat bo...: Grupl (9:32) bo wygrywaja to wszyszy beda to ogladac Grupl (9:32) dobrez ze nie lubie siatki narcyz (9:32) no to fakt, narobi się znawców niczym od F1 i skoków [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 tia jak oni zagrali rewelacyjnie to ja nie wiem jak nazwac gre brazyli , Giba sam rozmontował serbie a ostatni set wygrali do 12 !!! ale miejmy nadzieje że nasi jutro pokażą jeszcze lepszą gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Nieznalazłem żadnego takiego tematu więc zaczynam. Będziemy prowadzić dyskusje o Polskiej siatce a także o wszych osobistych osiągnięciach i fascynacjach tym naprawde popularnym sportem zespołowym. :D Stworzyłem ten temat w napływie emocji po zwycięstwie Polski z Bułgarią. Zagraliśmy naprawde świetny mecz i myślę że Brazylia będzie sie nas obawiać. Jutro finał trzymam kciuki za Polaków. :D Mysle ze to by Mamy sie obawiac Brazylii. Dzisiaj Polacy zagrali na poziomie ale bez rewelacji. Wlazly sadzil takie auty jak malo kto. Swider rowniez ale dzieki libero ktory je bral zdobywal punkty. W pewnym momencie nie mieslimy bloku i ataku. Jako taka funkcjonowal srodek. 1 set najlepszy potem juz sredniawo. Srodek bardzo ladnie wygldal w porowaniu z atakami dwuch wyrzej wymienionych. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie można narzekać dzisiaj nie było źle mogło być lepiej ale liczy sie to że wygraliśmy. Teraz drużyna powinna odpocząć przed jutrzejszym meczem żeby jutro zagrać na 100% możliwości. A z tym bumem narodowym no niestety ale polskie społeczeństwo ma taką dziwną mentalność że sie zachwyca tym co jest na topie a o reszcie zapomina bardzo szybko. Siatke zawsze lubiłem chociaż nigdy nie byłem w nią dobry. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A już się obawiałem, że na naszym forum brakuje kibiców siatkówki.. :wink: Co do dzisiejszego spotkania, to racja, że gra Polaków może nie zachwyciła jednak wystarczyło to na Bułgarów więc co chcieć więcej. Patrząc na grę naszej reprezentacji w całym turnieju to należą się wielkie brawa i uznanie dla tej drużyny. Jutro trzymamy kciuki choć na pewno będzie ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A już się obawiałem, że na naszym forum brakuje kibiców siatkówki.. :wink:Są są. I to chyba nie tylko tacy, co się nią interesują w dobrych momentach naszej reprezentacji. Co do dzisiejszego spotkania, to racja, że gra Polaków może nie zachwyciła jednak wystarczyło to na Bułgarów więc co chcieć więcej.Ano tego chcieć więcej, żeby jutro grali cały mecz równo, bez próby jakichś głupich zrywów i "knock- outu" ;) Dziś w pewnym momencie przypominali mi to jak grali 2-3 lata temu, gdzie teoretycznie byli dobrze dysponowani, a jednak grali bardzo nierówno. Taka gra jak dziś nie wystaczy na znaną nam Brazylię u której znacznie trudniej o zły dzień niż u nas. Patrząc na grę naszej reprezentacji w całym turnieju to należą się wielkie brawa i uznanie dla tej drużyny.Oczywiście, że należą się brawa. Ci co mówili, że to tylko wynik słabej grupy na początku, to już chyba jasne, że się mylili. A nawet jeśli ta słaba grupa w czymś miałaby pomóc, to tylko w tym żeby reprezentacja się podbudowała. Widać jednak, że jest to stosunkowo młody zespół i stresowe sytuacje nam nie służą. Chociaż i tak okazaliśmy się dojżalsi od takiej Bułgarii. Patrząc na mecz z Rosją, gdzie grali z większym luzem (bo to właściwie polegało na wyborze przeciwnika w kolejnym meczu, a nie tym czy wyjdą z grupy), to spokojnie można powiedzieć, że właśnie takie podejście naszych zawodników dałoby znacznie większą szansę na wygraną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dobra jedno pytanie gdzie jutro moge sobie oglądnąc mecz bo nie mam anteny żadnej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jak Cie zaden znajomy nie przyjmie to idz do jakiegos hipermarketu albo mm :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) może i Wlazły popełnia sporo błędów dzisiaj naprawiał to Winiarski i Świderski, ale jeśli trzeba skończyć match balla to nie ma pewniejszego zawodnika niż on :) Pobobało mi się gdy przy stanie 23:21 dla Bułgarów wziął na siebie odpowiedzialność i huknął wściekłą torpedę dzięki temu i pudle Jordanowa mogliśmy wygrać tą partę :) Co do całeog meczu to był on dla mnie jakiś dziwny, 0 blokowania, praktycznie każda lepsza piłka oznaczała punkt, aż mi się wierzyć nie chciało, że blok może być tak nieskuteczny u Polaków i u Bułgarów, za to ataki u jednych i u drugich to światowa klasa. Mam nadzieję, że Brazylia zostanie rozbita przez polską husarię ;] Edytowane 2 Grudnia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dobra jedno pytanie gdzie jutro moge sobie oglądnąc mecz bo nie mam anteny żadnej. :Dw kilku wiekszych miastach beda telebimy ;) w krakowie na ryneczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Siatkówka to piękny, nieprzewidywalny i widowiskowy sport. Trzeba mieć dobrą technikę i psychikę. Wszystko siedzi w głowie. Trzymać kciuki panowie i panie za naszych jutro. Medal już mamy, tylko jakiego koloru? Wkrótce się przekonamy. I Brazylii nie należy się bać, trzeba wyjść z nastawieniem, że można ich pokonać. Przecież oni też są ludźmi, to nie roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jutro trzymamy kciuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) o 12 sie powinno zaczac na 'zwyklym' polsacie ;) Edytowane 3 Grudnia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Kto wygram mecz ? No kto ? POLSKA ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### ########################### Edytowane 3 Grudnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 polsat i...........wygrywamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 szanse niewielkie, ale wierze w Naszych! moga wygrac, ale trzeba czyms Brazylie zaskoczyc, moze sie uda? jest 1-1 w pierwszym secie. DO BOJU POLSKO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Masakra panowie masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Te cale mistrzostwa to jakis cyrk na kolkach. Pier*** takich sedziow i te brazylijskie malpy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 gorzej-zdemolowali nas jak by grali z jakąś 3 ligą a nie z nami :? eh no to po ptakach- są od nas lepsi i tyle...niech chociaż ugrają 1 seta bo przegrać do 0 to tak troche nie teges :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 szkoda tego drugiego seta, byl do wygrania. zupelnie nie wiem co sie dzieje z Kadziewicz, zepsul chyba wszystkie swoje zagrywki. mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej, chociaz w zwyciestwo w meczu juz raczej nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 byla niewielka szansa na 1:1 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Prawda jest taka ze przestraszyli sie ich jak male dzieci. Jak widze jak przebijaja przez siatke ktora leci jak balonik to mnie szlak trafia. Zagumny tez [gluteus maximus]. Eh jak narazie najslabszy mecz w tych MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Czar prysnął , tyle można powiedzieć hehe :P Błąd za błędem w polskiej drużynie :) Brazylijczycy grają jak z nut :) Trzeba przyznać , że Polska nie zasługuje mistrzostwo świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Najlepiej by bylo jakby w ogole nie wychodzili na parkiet :lol: Po tym finale to mi wstyd po prostu wstyd EDIT Dobrze ze sie skonczylo bo nie moglem patrzec dzisiaj na te nasze kaleki. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wiecie, to właśnie w was lubie. Zamiast cieszyć sie z drugiego miejsca, po przegranej z Brazylią która była od nas lepsza o klase albo i dwie, to wy jedziecie po nich. Jeżeli tak potraficie krytykować to idźcie, bo widocznie to was brakuje na boisku do świetnej gry. Ja naszym gratuluje sukcesu, nie zapominajmy że oprócz finałowego o wygrali wszystkie mecze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...