jonathan Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 To sie kibce obudzili, nawet nie patrzyłem czy jest taki temat czy nie. jonathan widziałeś jakiś mecz, może i nierówna ale wygrali każdy mecz mimo że wygrywali dopiero w 5 secie. Może wejdz na boisko i zobaczysz czy tak łatwo obić blok :D Za cos MVP dostał był skuteczny i zawiódł nigdy na ME. Moge wejsc, nie ma problemu Akurat z jednym z naszych zlotych chlopakow gralem razem w klubie... To ze mial kilka ladnych atakow nie znaczy ze nalezy mu sie MVP naprawde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 MVP mistrzostw wg mnie byl Samica. Ale to mile, ze przyjelo sie, ze MVP jest wybierany z najlepszej druzyny turnieju. Ciezko jest okreslic, kto byl najlepszy w naszej druzynie. Zagumny rozegral fajny turniej, Plinski jak zwykle swietny na srodku, Kurek niesamowite rzeczy robil w ataku, Gruszka takze radzil sobie swietnie. Najslabszym ogniwem wydawal mi sie na tym turnieju Gacek, ale ja jestem wielkim fanem Igły. Nie rozumiem natomiast zachwytow nad Bakiewiczem, ktory jak zwykle radzil sobie na przyjeciu, postraszyl kilka razy zagrywka, ale w ataku (ktory jest przeciez wazny na jego pozycji) nie istnieje, nie istnial i nie zaistnieje. Dla Kurka to jeszcze nie czas na MVP, wiec byl wybor Zagumny/Gruszka. Jako ze Piotek nie byl ani najlepiej punktujacym czy atakujacym w statystykach to wybrano Gume najlepszym rozgrywajacym, a Gruszke MVP. Jak dla mnie to piekne uhonorowanie najlepszego polskiego siatkarza ostatnich 10 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soccerp Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Świetnie poradził sobie Kurek i Gruszka. Gruszka to doświadczony zawodnik, ale Kurek naprawde zagłysna. A u Francuzów Samica :)I dobrze że porównałem kusy na mecz i obstawiłem u kilku bukmacherów. Edytowane 6 Listopada 2014 przez soccerp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 MVP mistrzostw wg mnie byl Samica. Ale to mile, ze przyjelo sie, ze MVP jest wybierany z najlepszej druzyny turnieju. Ciezko jest okreslic, kto byl najlepszy w naszej druzynie. Zagumny rozegral fajny turniej, Plinski jak zwykle swietny na srodku, Kurek niesamowite rzeczy robil w ataku, Gruszka takze radzil sobie swietnie. Najslabszym ogniwem wydawal mi sie na tym turnieju Gacek, ale ja jestem wielkim fanem Igły. Nie rozumiem natomiast zachwytow nad Bakiewiczem, ktory jak zwykle radzil sobie na przyjeciu, postraszyl kilka razy zagrywka, ale w ataku (ktory jest przeciez wazny na jego pozycji) nie istnieje, nie istnial i nie zaistnieje. Dla Kurka to jeszcze nie czas na MVP, wiec byl wybor Zagumny/Gruszka. Jako ze Piotek nie byl ani najlepiej punktujacym czy atakujacym w statystykach to wybrano Gume najlepszym rozgrywajacym, a Gruszke MVP. Jak dla mnie to piekne uhonorowanie najlepszego polskiego siatkarza ostatnich 10 lat. dzej blagam Cie... Gruszka najlepszym siatkarzem ostatnich 10 lat?? :| Lepszy juz byl Pawel Papke, nie wspomne nawet o Arkadiuszu Golasiu ktoremu Gruszka w ataku moglby conajwyzej buty czyscic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 A co powiecie o dzisiejszym meczu Polska-Rosja?? Jak na dziewczynki to gra byla przednia. szybko i skutecznie, swietny blok ;] Az milo sie ogladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Kolejny wygrany trudny mecz i dalej cisza ;] Widze ze jednak F1 rzadzi na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Kolejny wygrany trudny mecz i dalej cisza ;] Ja tam się cieszę z postawy i wyników naszych Pań :) Oby tak dalej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 a w Rosji to chyba żałobę narodową ogłoszą bo ich siatkówka w tym roku coś nie za ciekawie ciągnie, w przeciwieństwie do naszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Osobiscie bym trenera Rosji zeslal na Syberie ;] Tak glupich posuniec trenerskich w trakcie meczu dawno nie widzialem. On chyba tylko morde potrafi drzec na te dziewczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 ogladalem w sumie tylko ten mecz dzisiaj, bo nie interesuje sie zbytnio zenska siatkowka pod wzgledem stricte sportowym, ale szacuneczek za ten turniej. matlak to czlowiek od zadan specjalnych i po raz kolejny udalo mu sie stworzyc cos z niczego. graty dla calej druzyny, za ten swietny wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...