ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 ktory lepszy lub co poprawic niejestem pr0 grafikiem robie to amatorsko wiec prosze o wyrozumialosc, stronka bedzie pod adresem www.shade-e.info jakby ktos reflektowal na adres e-mail w tej domenie napiszcie PM-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jak dla mnie nr. 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jeżeli już to wywal te napisy "shade" z rogów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Pierwszy moim zdaniem lepszy, ale bez napisów w rogach i tych po skosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 popieram Prog'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Może dałoby się jeszcze wykasować ten błysk w centrum napisu... Mi on nie pasuje. Poza tym czy napis jest na pewno na środku obrazka ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 patrzam na te peirwsze zdjecia a one 2 indentyczne.. i myślę sonie kurde czym one się roznią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 [img.]http://img344.imageshack.us/img344/3818/1bf0.gif[/img]tak :?:yup, usuń jedynie ten blask tak jak mówił prog i będzie dobrze, jak na początek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 sorki, zmienilem juz na stronce, wiec usune ten blask :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mam nadzieję, że nad stroną jeszcze popracujesz, bo na razie to kiepsko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...